Στο Still Standing του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Μπεκατώρου η Όλγα Βρετοπούλου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Μια αξιοπρεπέστατη παρουσία αλλά χωρίς τελικά να κερδίσει χρήματα πραγματοποίησε η παράγοντας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Όλγα Βρετοπούλου στο τηλεπαιχνίδι Still Standing του ΑΝΤ1, που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου.

Η γνωστή Αλεξανδρουπολίτισσα, πρώην μέλος του ΔΣ του Εθνικού και έφορος κολύμβησης, πρώην Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης και υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ το 2015 στο νομό Έβρου, τα… σάρωσε όλα στο επεισόδιο της Τρίτης (2/2) κερδίζοντας πέντε αντιπάλους και συγκεντρώνοντας 3.400 ευρώ.

Συνέχισε και την επόμενη μέρα, κέρδισε την πρώτη της ισχυρή αντίπαλο φτάνοντας τα 5.901 ευρώ αλλά στην έβδομη μονομαχία δεν τα κατάφεε να βρει την απάντηση στην ερώτηση της φωτογραφίας (ζυγαριά) και αναγκάστηκε να αποχωρήσει χωρίς κέρδος από το παιχνίδι.

Η γνωστή για την έντονη κοινωνική και πολιτική της δράση, κόρη παλαίμαχου παίκτη και προπονητή του Εθνικου, γνωστή επίσης για την ενασχόληση με την ομάδα αλλά και με τους Προσκόπους Όλγα, πριν την… καταπιεί η γη, κλήθηκε από την παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου να αναφέρει τα ονόματα των επτά παιδιών της και των δυο εγγονών που ήδη έχει.

Στην διάρκεια της εκπομπής αναφέρθηκε με τα πιο κολακευτικά λόγια για το νησί της Σαμοθράκης. Τέλος, αποκάλυψε ότι αν είχε κερδίσει τα χρήματα θα τα επένδυε για ένα ταξίδι με όλα της τα παιδιά στην Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι. Δείτε στα βίντεο τις εκπομπές της Τρίτης 2/2 και της Τετάρτη 3/2 όπου μετείχε η Βρετοπούλου…