Στάχτη το πρώην OxyZen του Ανέστη Τσετινέ – Η εικόνα της επόμενης μέρας της καταστροφής

Ολοκληρωτική ήταν η καταστροφή στο πρώην μπαρ-εστιατόριο OxyZen του νυν αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ Ξάνθη Ανέστη Τσετινέ, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες της επόμενης ημέρας,

Το εστιατόριο στο 1ο χλμ Ξάνθης – Πόρτο Λάγος δεν λειτουργούσε εδώ και χρόνια, ωστόσο από άγνωστη αιτία ξέσπασε σε αυτο πυρκαγιά το απόγευμα της Δευτέρας με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ξάνθης.

Η φωτιά έγινε άμεσα αντιληπτή καθώς πυκνοί μαύροι καπνοί σκέπασαν το σημείο ενώ οι φλόγες ήταν ορατές από μακριά. Ωστόσο εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και τελικά οδήγησε στον ολοκληρωτική κατστροφή του παλιού μπαρ-εστιατορίου.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που ανέλαβαν το έργο της κατάσβεσης, καθώς και η Αστυνομία – ωστόσο όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες της επόμενης ημέρας, η ζημιά είναι ολοκληρωτική αφού έχουν μείνει μόνο στάχτες.

Μαζί με το OxyZen έγιναν στάχτη και οι αναμνήσεις εκατοντάδων Ξανθιωτών, των οποίων αποτελούσε αγαπημένο στέκι μια δεκαετία πριν έχοντς φέρει στο συγκεκριμένο κτήριο ορισμένα από τα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά ονόματα εκείνης της εποχής αλλά και του καιρού μας – αφού δεν μιλάμε και για πολύ μακρινό παρελθόν…