Ξέσπασμα Χατζησαρόγλου: «Κολλάει μόνο στο ποδόσφαιρο που η μπάλα παίζεται σε ανοιχτούς χώρου και μόνο με πόδια»

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου Γιώργος Χατζησαρόγλου, που είναι επίσης μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, ξέσπασε για την τελευταία απόφαση της πολιτείας.

Σχολίασε με ανάρτησή του στα social media την απόφαση να μην επιτραπεί η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις στις ομάδες της Α’ Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας μπάσκετ γυναικών, το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας πόλο γυναικών και για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας χάντμπολ γυναικών.

Ο Γιώργος Χατζησαρόγλου σχολίασε στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα εξής:

«Έκπληξη και απορία προκαλούν τα νέα μέτρα που αφορούν στην αθλητική δραστηριότητα, τα οποία ισχύουν από το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, έως και την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου. Όπως ανακοινώθηκε επιτρέπεται η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις, χωρίς την παρουσία θεατών, των ομάδων που μετέχουν – στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας μπάσκετ γυναικών, – στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας πόλο γυναικών, – στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας χάντμπολ γυναικών. Δηλαδή, επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων Α’ κατηγορίας γυναικών σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, εκτός από την Α’ κατηγορία γυναικών ποδοσφαίρου!
Είναι απορίας άξιον γιατί το ποδόσφαιρο τυγχάνει διαφορετικής αντιμετώπισης, πολλώ μάλλον από τη στιγμή που διεξάγεται σε ανοιχτό χώρο και όχι κλειστό, η μπάλα παίζεται με τα πόδια και όχι με τα χέρια, υπάρχει ελληνική ομάδα που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ και η ΕΠΟ έχει ζητήσει επισήμως και με κατατεθειμένο υγειονομικό πρωτόκολλο την έναρξη του πρωταθλήματος. Προς τι λοιπόν αυτή η διάκριση; Τι σκοπούς εξυπηρετεί;».