Volley League: Εβρίτικο ντέρμπι “αιωνίων” – Αναβλήθηκε η κόντρα Κουμεντάκη – Κοντοστάθη! Το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της 7ης αγωνιστικής

Πλούσια αγωνιστική δράση μεσοβδόμαδα για την Volley League με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό αλλά και την αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ – Κηφισιάς.

Πρώτα χρονικά παιχνίδι αυτό ανάμεσα στον αήττητο, Φοίνικα Σύρου, του Δημήτρη Γκαρά και Θεοδόση Ηλία (τραυματίας), απέναντι στον ΟΦΗ, του Σωκράτη Χαραλαμπίδη. Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί τους Συριανούς με τον ΟΦΗ να ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα.

Δεύτερο χρονικά παιχνίδι είναι η αναμέτρηση του φορμαρισμένου Φίλιππου Βέροιας, έπειτα από τις δύο νίκες με ΟΦΗ και Κηφισιά, απέναντι στον αξιόμαχο και πάντα υπολογίσιμο Μίλωνα, του Άκη Δαρίδη. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά ενός βαθμού, με τον Φίλιππο να προπορεύεται και τον Μίλωνα να ψάχνει το προσπέρασμα.

Τελευταία παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό, του Βασίλη Μούχλια και τον Ολυμπιακό, του Ανδρέα Ανδρεάδη. Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων μετά τους περσινούς τελικούς, με τον Ολυμπιακό να οδηγεί την κούρσα, με αγώνα περισσότερο από τον Φοίνικα Σύρου και τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται έναν βαθμό κάτω από τους “ερυθρόλευκους”.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:
Volley League 2020 – 7η αγωνιστική

3/2, 17:00, Ηράκλειο, Βαρδινογιάννειο,(Live Streaming Volley League): Ο.Φ.Η. – Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

(Αναβλήθηκε): Π.Α.Ο.Κ.- Α.Ο.Π.Κηφισιά

4/2, 18:00, Βέροια, Δ.Βικέλας (Live Streaming Volley League): Α.Π.Σ.Φίλιππος – Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

4/2, 20:00, Ρέντη, Μελίνα Μερκούρη, (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Παναθηναϊκός Α.Ο.