Super League 2: Ανεβάζουν στροφές Ιτσο και Μπριλάντε

Επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Ξάνθης, που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει των επερχόμενων υποχρεώσεων του για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Στα σημαντικότερα νέα, οι δύο Αυστραλοί Τζόσουα Μπριλάντε και Πολ Ίτσο φαίνεται πως ξεπερνούν σταδιακά τα προβλήματα τραυματισμών τους, καθώς ανέβασαν τον ρυθμό εκγύμνασης και κάνουν «αγώνα δρόμου» ώστε να ενταχθούν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Όσον αφορά το πρόγραμμα προοπόνησης, δόθηκε έμφαση στο κομμάτι τακτικής, τόσο στον αμυντικό τομέα όσο και στον τόμεα της ανάπτυξης παιχνιδιού.

Παρακάτω, το δελτίο Τύπου του ΑΟΞ: «Επιστροφή σε ρυθμούς κανονικών προπονήσεων στον ΑΟ Ξάνθη από το πρωινό της Τρίτης. Η ομάδα του Τόνι Πόποβιτς ξεκίνησε την προετοιμασία της για το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας. Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της SL2 θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο, το ερχόμενο Σάββατο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά τις δύο ισοπαλίες σε Λιβαδειά και εντός έδρας με τα Χανιά.

Στις ασκήσεις της ημέρας, μετά την προθέρμανση και την ενδυνάμωση, το προπονητικό επιτελείο έριξε το βάρος σε τομείς της αμυντικής τακτικής και της επιθετικής οργάνωσης. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Μίλος Πέτροβιτς, ενώ Πολ Ίτσο και Τζόσουα Μπριλάντε ανεβάζουν ρυθμούς εκγύμνασης.»