Volley League: Θετικός στον κορονοϊό με ήπια συμπτώματα πρώην της ΑΕ Κομοτηνής

Νέο κρούσμα Covid19, το έκτο συνολικά μέσα σε επτά ημέρες, μετρά η ομάδα της Κηφισιάς, η οποία θυμίζει… νοσοκομείο.

Θύμα αυτή την φορά ένας αθλητής που έχει φορέσει την φανέλα της ΑΕ Κομοτηνής και μάλιστα για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ένας από τους κομβικούς παίχτες για την άνοδο της ομάδας στην Α2 Ανδρών από το τοπικό και την σταδιακή καθιέρωση της τα επόμενα χρόνια.

Το ThrakiSportS επικοινώνησε με τον ακραίο της Κηφισιάς, με τον ίδιο να μιλάει για την κατάσταση που διαμορφώθηκε με τα κρούσματα στην ομάδα, τον αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας και την δική του κατάσταση.

«Από το πρώτο κρούσμα που ανιχνεύθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ήμασταν σε εγρήγορση και φυσικά σε καραντίνα έτσι ώστε να προφυλαχθούμε αλλά και να προφυλάξουμε τους γύρω μας. Η Κηφισιά πραγματικά έκανε όσα προβλέπονται και ακόμη παραπάνω, με τεστ καθημερινά, πριν και μετά τους αγώνες ενώ είχαμε καθημερινή επικοινωνία με γιατρούς για την πορεία της υγείας μας», αναφέρει ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Ο πρώην παίκτης των κιτρινόμαυρων της Κομοτηνής συμπληρώνει: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε ο αγώνας με τον Φίλιππο Βέροιας καθώς είχαμε ήδη τέσσερα κρούσματα, σχεδόν δηλαδή κάθε ημέρα έβγαινε και κάποιο κρούσμα και τώρα βλέπουμε τα αποτελέσματα να αγωνιστούμε απέναντι στην Βέροια. Έχουν μπει αρκετοί άνθρωποι σε κίνδυνο και με στεναχωρεί αυτό». Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Παπαδόπουλος αγωνίστηκε κανονικά στον αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας, αφού μέχρι τότε έβγαινε αρνητικός.

Ο ίδιος παραμένει χωρίς πυρετό και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, κλείνοντας την συνομιλία του με το ThrakiSportS, «έχω λίγο πονοκέφαλο και μια μικρή αδιαθεσία, είμαι προφανώς σε καραντίνα και ελπίζω να μην προκύψει νέο κρούσμα και οι συμπαίκτες μου να επιστρέψουν υγιείς. Ελπίζω να μην τύχει σε κανέναν αθλητή και αθλήτρια και όλοι οι αγώνες να ολοκληρωθούν κανονικά χωρίς άλλα προβλήματα».