Β’ Εθνική: Φυλλοροούν προς Κύπρο και… Ξάνθη πέντε παίκτριες της Ροδόπης λόγω της μη έναρξης

Η μη έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών σε συνδυασμό με τα κλειστά πανεπιστήμια, έχει ως αποτέλεσμα να αποχωρούν από την ομάδα της Ροδόπης ’87 ορισμένες από τις καλύτερες παίκτριές της.

Οι Κύπριες Κακοψήτου, Γιώρκα, Σχίζα και Πολυδώρου θα μεταγραφούν σε ομάδες της Κύπρου αφού ήδη βρίσκονται στην πατρίδα τους και είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψουν Ελλάδα, αφού λόγω κορονοϊού το πιο πιθανό είναι να μην γίνει δια ζώσης ούτε το επόμενο εξάμηνο στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Επίσης, η ομάδα της Κομοτηνής δέχτηκε αίτημα από την γειτονική ομάδα της Βασίλισσας από την Ξάνθη να ενισχυθεί με παίκτριες από την Ροδόπη εφόσον ξεκινήσει κανονικά η Α’ Εθνική Γυναικών ενώ η Β’ Εθνική παραμείνει στον πάγο.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν αποκλείεται να μεταβεί στην Βασίλισσα η Γαρυφαλλίδου που ούτως ή άλλως είναι τελειόφοιτη του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Σε ερώτηση ωστόσο τι θα συμβεί αν τελικά ξεκινήσει κανονικά και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών, από την διοίκηση της ομάδας δηλώνουν ότι υπάρχουν παίκτριες που μπορούν να αντικαταστήσουν τις αποχωρήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, το καλοκαίρι και ανάλογα με τις εξελίξεις, η ομάδα θα κοιτάξει να ενισχυθεί ανάλογα και με τους στόχους που θα τεθούν για τη νέα πλέον χρονιά…