Τέλος από την Ξάνθη ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Πόποβιτς

Την ώρα που έχουν φουντώσει οι φήμες και τα παρασκήνια για το μέλλον της συνεργασίας με τον Τόνι Πόποβιτς, η ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Ζέλικο Κάλατς.

Πρόκειται για τον προπονητή τερματοφυλάκων που έφερε ο Τόνι Πόποβιτς, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και στην προηγούμενη ευρωπαϊκή εμπειρία του στην τουρκική Καραμπουκσπορ, όπου αμφότεροι δε κατάφεραν να μακροημερεύσουν.

Ο Κάλατς ήταν προπονητής τερματοφυλάκων και στην Περθ Γκλόρι, όπου ήταν προπονητής ο Πόποβιτς. Ο Μπιλ Πάπας υπενθυμίζεται ότι πλήρωσε τις ρήτρες των συμβολαίων τους για να τα σπάσουν και να έρθουν στην Ξάνθη.

Ο Κάλατς ήταν παλιος γνώριμος του τιμ μάνατζερ της ομάδας Κώστα Τσαλίκη από την θητεία του στην Καβάλα. Οταν ήρθε παρουσιάστηκε ως ένα βαρύ όνομα, έχοντας φορέσει ως παίκτης την φανέλα της Μίλαν αλλά και της Εθνικής Αυστραλίας.

Πάντως κενό με το τέλος της συνεργασίας με τον Κάλατς δεν δημιουργείται αφού παρά τα όσα είχαν φημολογηθεί με την έλευσή του, ο Αλέκος Μαλαδένης έχει παραμείνει ως προπονητής τερματοφυλάκων στην ομάδα της Ξάνθης.

Μένει να φανεί αν θα είναι η μόνη αποχώρηση.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με τον προπονητή τερματοφυλάκων KALAC ZELJKO.
Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.