Super League 2: Με 24άδα η αποστολή της Δόξας Δράμας για τα ματς με ΑΟΧ και ΟΦΙ στην Κρήτη

Με την απογευματινή προπόνηση που διεξήχθη στην Νικοτσάρα έγινε αποθεραπεία μετά τον αγώνα με τον Διαγόρα και παράλληλα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Δόξας ενόψει της αναχώρησης για την Κρήτη.

Ο προπονητής της Δόξας Θανάσης Κολιτσιδάκης επέλεξε 24 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν το μεσημέρι της Τρίτης αεροπορικώς για την Κρήτη μέσω Αθηνών. Σε αυτήν μετέχουν και οι Βάντερσον – Ντο Νασιμέντο των οποίων αναμένονται οι μπλε κάρτες για να τεθούν άμεσα στην διάθεση του Κολιτσιδάκη. Εκτός αποστολής έμεινε ο Αλέξανδρος Κοντός.

Οι 24 ποδοσφαιριστές είναι οι παρακάτω: Ηλιάδης, Στεφανάκος, Θεοδοσιάδης,  Σπυρόπουλος, Πινδώνης, Κουτσιανικούλης, Μαρινάκης, Φυτόπουλος, Μαυριας, Παπαργυρίου, Κουκολης, Πετρίδης, Μπελεβώνης, Σαμπανίδης, Παρασκευάς,  Παπαιωάννου, Αγιώτης, Μπολάκης, Βουγιακλίγια, , Αγγελόπουλος, Μενσά, Χάμοντ, Βάντερσον, Ντο Νασιμέντο. 

Η αποστολή της Δόξας Δράμας θα παραμείνει στην Κρήτη μετά τον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης με τα Χανιά, καθώς το ερχόμενο Σάββατο αντιμετωπίζει τον ΟΦ Ιεράπετρας. Η επιστροφή της ομάδας στην Δράμα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή το απόγευμα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πετάξει πίσω μαζί με την ομάδα της Ξάνθης που επίσης το Σάββατο αντιμετωπίζει στο Ηράκλειο τον Εργοτέλη.