Super League 2: Δεύτερο διαζύγιο με προπονητή της κατηγορίας, τέλος (και) ο Παπαματθαιάκης από ΟΦΙ

Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν ΟΦ Ιεράπετρας και Μανώλης Παπαματθαιάκης, αφού αποφασίστηκε το “διαζύγιο” ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η αποχώρηση του έμπειρου τεχνικού, που υπήρξε βοηθός προπονητή του Νίκου Καραγεωργίου στην τελευταία ευρωπαϊκή πορεία του ΑΟΞ, από τον πάγκο του ΟΦ Ιεράπετρας ήταν αιφνιδιαστική, κάτι που αποτυπώνεται και από την επίσημη ανακοίνωση της κρητικής ομάδας, στην οποία αναφέρει πως πρόκειται απόφαση με… «βαριά καρδιά».

Υπενθυμίζεται ότι ο Παπαματθαιάκης διατηρεί σχέσεις με την Κομοτηνή καθώς σπουδασε στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, έπαιξε μπάλα στον Πανθρακικό ενώ ο αδελφός του έχει παντρευτεί Κομοτηναία. Αν προσθέσει κανείς και το πέρασμά του από τον πάγκο της ΠΑΕ Ξάνθη, αντιλαμβάνεται γιατί είναι αγαπητός και διατηρεί σχέσεις με πολλούς ποδοσφαιρικούς παράγοντες στην Θράκη.

Αυτό είναι το δεύτερο διαζύγιο ομάδας της SL2 στο φετινό πρωτάθλημα, αφού την Κυριακή παραιτήθηκε ο Γιάννης Μαγγος από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦ Ιεράπετρας έχει ως εξής:

Το Δ.Σ. του ΟΦΙ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον προπονητή τον  κ. Μανώλη Παπαματθαιάκη με  κοινή συναίνεση. Ευχαριστούμε  θερμά τον Μανώλη  Παπαματθαιάκη  για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον ΟΦΙ. Ηταν εργατικός, πολύ  συνεργάσιμος  και αρκετά αποτελεσματικός. Πολλές φορές δυστυχώς βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση  να παίρνουμε  αποφάσεις με  βαριά  καρδιά. Μανώλη  σου  ευχόμαστε  καλή  συνέχεια  στην  καριέρα  σου και σε ευχαριστούμε ξανά.