Ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ ο Φασίδης στα Τρίκαλα και έντονο φλερτ από πέρυσι με την Βέροια

Ένας Βεροιώτης παίκτης, που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ΑΕΠ Βέροιας και σε ηλικία 15 ετών μεταπήδησε στην Ξάνθη, με την οποία έχει απολογισμό 40 παιχνίδια και 1 γκολ, έκλεισε στην ομάδα των Τρικάλων, δανεικός από τον ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκει.

Ο Βασίλης Φασίδης, από την στιγμή που δεν θα παρέμενε στην ομάδα της Θράκης «και γνωρίζοντας την οικονομική υγεία και τους υψηλούς στόχους της ομάδας της γενέτειράς του, το καλοκαίρι βρέθηκε πολύ κοντά σε αυτή, συμφωνώντας μάλιστα προφορικά, είτε υπό μορφή δανεισμού από τον δικέφαλο της Θεσσαλονίκης, είτε ελεύθερος» αποκαλύπτει η εφημερίδα «Κερκίδα» της Ημαθίας.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, προστίθεται στο ρεπορτάζ, από την στιγμή που δεν προχώρησε η πολυπόθητη  αναδιάρθρωση των κατηγοριών, αφού η συμφωνία ήταν να ενταχθεί στην «Βασίλισσα», μόνο εάν αυτή αγωνιζόταν στην Super League 2. «Έτσι, οι δύο πλευρές έδωσαν ραντεβού για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, με μία ενδιάμεση στάση για τον Φασίδη την ομάδα των Τρικάλων», καταλήγει το ρεπορτάζ.