Μεταγραφή με… νόημα από τον Λεύκιππο για το προπονητικό τιμ της ΠΑΕ Ξάνθη

Μια μεταγραφή με… νόημα προς το προπονητικό τιμ της ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ του Λεύκιππου.

Πρόκειται για τον Νίκο Ρετζέπη, προπονητής φυσικής κατάστασης στα αγωνιστικά τμήματα και προπονητή ακαδημιών στην ομάδα του Λεύκιππου Ξάνθης.

«Στον κόουτς Νίκο Ρετζέπη ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στον νέο του αθλητικό “σταθμό” ως προπονητής αποκατάστασης στην ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη! Νίκο, πάντα γερός και δημιουργικός!», ανέφερε το πρωί της Δευτέρας ο Λεύκιππος.

Η ανακοίνωση συνοδεύεται από φωτογραφία που δείχνει ότι ο Ρετζέπης έχει ξεκινήσει ήδη δουλειά στην ΠΑΕ Ξάνθη, αν και επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί η έλευσή του στην επαγγελματική ομάδα και δεν αναφέρεται στο προπονητικό τιμ.

Εκεί μπορεί κανείς να δει ότι ο μόνος που αναφέρεται ως γυμναστής στην πρώτη ομάδα είναι ο Σκοτ Σμιθ, ενώ δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στον Ρετζέπη.

Η έλευσή του σημαίνει προφανώς ότι ενισχύεται το προπονητικό τιμ, μπορεί να σημαίνει όμως ότι λαμβάνονται από τώρα τα μέτρα για να μην υπάρξει κενό αν τυχόν αποφασιστεί η απομάκρυνση κάποιων συνεργατών του Πόποβιτς σε περίπτωση που φύγει ο Αυστραλοκροάτης.

Ο Νίκος Ρετζέπης είναι κάτοχος πτυχίου ΤΕΦΑΑ και  κάτοχος διπλώματος προπονητή Α’ κατηγορίας. Είναι φοιτητής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της ΣΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με αντικείμενο «Άσκηση και ποιότητα ζωής στην κατεύθυνση της Μεγιστοποίηση Αθλητικής Επίδοσης ή Απόδοσης» και από το Φεβρουάριο του 2020 θα εισαχθεί στο πρόγραμμα του διδακτορικού.