Super League 2: Σάββατο και τις επόμενες δύο εβδομάδες η Ξάνθη, από την ΕΡΤ3 τα τέσσερα από τα εξι παιχνίδια της τον Φλεβάρη

Ο ΑΟΞ αγωνίστηκε το Σάββατο με τα Χανιά στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2 και θα πρέπει να συνηθίσει σε αυτήν την ημέρα διεξαγωγής, αφού Σάββατο θα διεξαχθούν οι αγώνες του και τα επόμενα δυο Σαββατοκύριακα.

Συγκεκριμένα, την άλλη εβδομάδα θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη από τον Εργοτέλη το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου. Την μεθεπόμενη θα γίνει επίσης Σάββατο το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με τα Τρίκαλα στα Πηγάδια, που είναι και το επόμενο εντός έδρας. Άυτα τα δυο ματς θα είναι και τηλεοπτικά, από την ΕΡΤ3.

Ενδιαμέσως θα παίξει η Ξάνθη στην Άρτα και την Τετάρτη 17/2 θα πάει στην Ρόδο για το ματς με τον Διαγόρα, που θα έχει επισης απευθείας τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3. Από εκεί και πέρα, Κυριακή 21/2 έχει προγραμματιστεί το ματς με τον ΟΦ Ιεράπετρας στα Πηγάδια.

Και Κυριακή 28/2, τελευταία ημέρα του μήνα και τηλεοπτικό από την ΕΡΤ3 το παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Πελοπόννησο, που θα είναι και το τελευταίο του πρώτου γύρου για τον ΑΟΞ. Εχει σημασία όπως αντιλαμβάνεστε και ποια θα μεταδίδονται από την ΕΡΤ3, αφού οι μεταδόσεις στο ERT Sports μέσω ERTFLIX γίνονται με φτωχά μέσα, μονοκάμερα και με περιγραφή από στούντιο.

Συνοπτικά το πρόγραμμα του ΑΟΞ τον Φεβρουάριο έχει ως εξής:

6η αγωνιστική, Σάββατο 6/2, ΕΡΤ3: Εργοτέλης – ΑΟ Ξάνθη
7η αγωνιστική, Τετάρτη 10/2: ΑΕ Καραϊσκάκης Αρτας – ΑΟ Ξάνθη
8η αγωνιστική, Σάββατο 13/2, ΕΡΤ3: ΑΟ Ξάνθη – ΑΟ Τρίκαλα
9η αγωνιστική, Τετάρτη 17/2, ΕΡΤ3: Διαγόρας Ρόδου – ΑΟ Ξάνθη
10η αγωνιστική, Κυριακή 21/2: ΑΟ Ξάνθη – ΟΦ Ιεράπετρας
11η αγωνιστική, Κυριακή 28/2, ΕΡΤ3: Παναχαϊκή – ΑΟ Ξάνθη