Δηλώσεις Βοσνιάδη: «Ξέραμε πού θα πάει το παιχνίδι της Ξάνθης αλλά δεν σκοράραμε»

Μάλλον απογοητευμένος ήταν ο προπονητής των φιλοξενούμενων των Χανίων Αλέκος Βοσνιάδης, μιλώντας μετά το παιχνίδι στην Ξάνθη.

Οπως τόνισε, η ομάδα του έκανε ευκαιρίες όμως της έλειψε το γκολ. Ωστόσο, ανέφερε πώς έχει τη δύναμη και την ψυχή να πάρει συνεχόμενα αποτελέσματα και να διεκδικήσει με αξιώσεις τον στόχο της ανόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα παιχνίδι που το ήθελαν και οι δύο ομάδες, είναι ξεκάθαρα ομάδες στόχων και τώρα στην αρχή ακόμη μπορούν να το δείξουν.

Ένα παιχνίδι που είχε φάσεις και από τις δύο μεριές στο πρώτο ημίχρονο, Πιστεύω ήμασταν πολύ καλά τακτικά, ψάξαμε τις φάσεις μας και στη μετάβαση και μέσα από κατοχή.

Γεμίσαμε με ψηλά και δυνατά κορμιά την ομάδα γιατί ξέραμε περίπου το παιχνίδι της Ξάνθης που θα πάει. Μας δόθηκαν οι φάσεις, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Είχαμε τη φάση με το τετ-α-τετ του Καμαρά, μια φάση που την ψάχναμε όλο το παιχνίδι… Βγήκε αλλά δε σκοράραμε και μετά θελήσαμε να διαφυλάξουμε το βαθμό.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, συνεχίζουμε ήρεμα, δε μας ήρθαν κάποια αποτελέσματα όπως τα θέλαμε αλλά γενικά αυτή η ομάδα έχει και την ποιότητα και την δύναμη και την ψυχή για να πάρει συνεχόμενα αποτελέσματα και να αλλάξουμε προς το καλύτερο τη βαθμολογική μας θέση.

Συνεχίζουμε, βλέπουμε πολύ γρήγορα το επόμενο παιχνίδι που είναι στην έδρα μας, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε…»