«Δεν υπάρχει θέμα Πόποβιτς, o ΑΟΞ έχει προπονητή και συνεχίζουμε» η διαρροή από την ΠΑΕ Ξάνθη

«Δεν υπάρχει θέμα Πόποβιτς, o ΑΟΞ έχει προπονητή και συνεχίζουμε». Αυτή είναι η απάντηση σε σχετικό ερώτημα από πηγή της ΠΑΕ Ξάνθη, όπως την μεταφέρει στους διαδικτυακούς του φίλους στο facebook ο Παναγιώτης Συρόπουλος, ένας από τους παλιότερους ρεπόρτερ της ομάδας.

Ο Συρόπουλος, μέλος του ΠΣΑΤ και ανταποκριτής μέσων ενημέρωσης στην Ξάνθη, αυτήν την περίοδο καλύπτει το ρεπορτάζ της ομάδας για λογαριασμό της ΕΡΤ3 αλλά και για τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας Over FM, για χάρη του οποίου μεταδίδει τους αγώνες που διεξάγονται στο γήπεδο των Πηγαδίων.

Αργά το βράδυ της Κυριακής ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ το ακόλουθο κείμενο:

Μπορεί να ακούστηκαν να ειπώθηκαν και να γράφτηκαν πολλά τις προηγούμενες μέρες και ώρες, φαίνεται όμως ότι δεν υπάρχει τίποτε στον ορίζοντα και η ομάδα συνεχίζει ως έχει την πορεία της στη S.L.2. Η πρώτη παραίτηση προπονητή στη S.L.2 αφορά τον Απόλλωνα Λάρισας σήμερα μετά την βαριά ήττα από την Παναχαϊκή με 0 – 3 όπου ο Γιάννης Μάγγος υπέβαλε στη Διοίκηση την παραίτησή του.

“Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα ήταν η απάντηση στο σχετικό ερώτημα. Ο Α.Ο.Ξ. Έχει προπονητή και συνεχίζουμε”. Με τα λόγια αυτά βάζουν τέλος από την ομάδα στις όποιες φήμες αλλά και ονόματα ακούσθηκαν τις τελευταίες ώρες, ενώ σε ευρεία συνάντηση χθες μετά τον αγώνα υπήρξε στο τέλος διαβεβαίωση από τον Τόνι Πόποβιτς ότι θα υπάρξουν άμεσα αλλαγές στην ομάδα από το επόμενο παιχνίδι που θα αλλάξουν την εικόνα της και θα φέρουν τα ποθητά αποτελέσματα.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΧΡΟΙΓΕΝ.
Αύριο Δευτέρα αναμένεται επίσημα να ανακοινωθεί ο Ολλανδός εξτρέμ Σχρόιγεν 30 ετών από την Μάαστριχτ. Ο παίκτης ήταν βασικότατο στέλεχος της πρώην πλέον ομάδας του μετρώντας 22 συμμετοχές και 10 τέρματα. Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στις πτέρυγες της επίθεσης είτε δεξί εξτρέμ είτε αριστερό και σίγουρα είναι μία πολύ καλή προσθήκη στην ομάδα, όχι όμως και η τελευταία, αφού τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις και για τον σέντερ – φορ με τον οποίο οι συζητήσεις προχωράνε.

Παρακάτω δείτε την βαθμολογία μετά και την 5η αγωνιστική. Στον Α.Ο.Ξ. βεβαίως δεν υπολογίζεται ο αγώνας με την ΔΌΞΑ που αναβλήθηκε και θα γίνει σε άλλη ημερομηνία που θα ορισθεί.!!!⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎SL2 Βαθμολογία Super League 2 5η Αγωνιστική Ομάδα ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ B 11 ÎΓ 5 5 5 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΞΑΝΘΗ 9 9 5 8 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΧΑΝΙΑ 6 10 6 3 ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ 0.ф ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 5 3 12 5 3 5 2 2 ο @SL2FL.gr @s12fl_gr @SI2FI }و{ sitewize‎"‎