Super League 2: Ανεβαίνει η απόδοση του άσσου στο ΑΟΞ-ΑΟΧ, μεγάλη πτώση στο διπλό

Ανεβαίνει όσο περνούν οι ώρες και πλησιάζουμε προς την σέντρα η απόδοση του άσσου στο παιχνιδι ανάμεσα σε ΑΟ Ξάνθη και τον ΑΟ Χανιά στη μοναδική στοιχηματική εταιρεία που δίνει προς στοιχηματισμό το παιχνίδι στην Ελλάδα, τη Novibet.

Ενώ μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής κινούνταν ο άσσος στο 1.41 πλέον έχει ανέβει στο 1.71. Αντιθως, μεγάλη πτώση υπάρχει στο διπλό που από το 8.10 έχει πέσει στο 5.00. Μείωση παρατηρείται και στην ισοπαλία, από το 4.00 στο 3.40.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εξακολοθεί προφανως για τους μπουκ να θεωρείται φαβορί η Ξάνθη, ωστόσο μάλλον παρατηρήθηκαν πονταρίσματα σε διπλό και χι. Για αυτό και αυτή η αναπροσαρμογή στις αποδόσεις.

Λίγο αλλαγμένες είναι οι αποδόσεις και στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Τρίκαλα και Λεβαδειακό, με τους φιλοξενούμενου να βλέπουν την απόδοσή τους πλέον στο 2.00 και να θεωρούνται φαβορί στον αγώνα.

Από εκεί και πέρα, ίδιες παραμένουν οι αποδόσεις που ανέφερε το ThrakiSportS στα ματς της Κυριακής. Δείτε αναλυτικά τις νέες αποδόσεις και συγκρίνετέ τες με τις χθεσινές…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.