Πρώην συμπαίκτης με Βέρκερ ο Σχρόιγεν – «Ήδη στην Ελλάδα για την Ξάνθη» λένε οι Ολλανδοί

Ο 30χρονος Γιούρι Σχρόιγεν (Joeri Schroijen) έγινε γνωστό λίγο πριν την σέντρα του αγωνα της Ξάνθης με τα Χανιά ότι πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θράκης.

Η είδηση μεταδίδεται εδώ και λίγες ώρες (και) από τον ολλανδικό Τύπο. Μάλιστα, η ιστοσελίδα limburg.nl επισημαίνει ότι ο αριστερός εξτρέμ «είναι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα για να χειριστεί τις διατυπώσεις της πιθανής επικείμενης μεταγραφής του».

Ο ολλανδικός Τύπος υπενθυμίζει ότι ο παίκτης έχει ακόμη συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με την Μάαστριχτ. Ο Σχρόιγεν παίζει εκεί από το 2016 και ήταν σταθερή αξία στην ομάδα του προπονητή Κάλεζιτς. Οπως ανέφερε και στο αρχικό ρεπορτάζ του το ThrakiSportS, έπαιξε 158 παιχνίδια στην ομάδα του Μάαστριχτ σε αυτά τα πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με τα ολλανδικά ρεπορτάζ, ο Σχρόιγεν έχει εκφράσει στην διοίκηση της ομάδας του την επιθυμία να παίξει στο εξωτερικό. «Εάν υπογράψει με την Xanthi FC, θα επανενωθεί με τον Ντάριλ Βέρκερ από τη Μέχελεν, ο οποίος έχει πάει στην ελληνική ομάδα από τον Οκτώβριο», προσθέτουν.

Τα πανομοιότυπα ρεπορτάζ των ολλανδικών ιστοσελίδων προσθέτουν ότι η Ξάνθη προσπαθεί να ενισχυθεί στην επιθετική της γραμμή το συντομότερο δυνατό και προσθέτουν ότι ο σύλλογος υποβιβάστηκε στην ελληνική Super League 2 πέρυσι μετά από 31 χρόνια.

Τα ολλανδικά ρεπορτάζ καταλήγουν ότι η ομάδα του Μάαστριχτ την Κυριακή θα πρέπει να παίξει εναντίον της Καμπουρ Λεουβαρντεν την Κυριακή χωρίς τον Σχρόιγεν. Και προσθέτουν ότι από την ομάδα της Μάαστριχτ «δεν έχουν ακόμη ανταποκριθεί στην πιθανή μεταγραφή».