Volley League: Ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ και Φοίνικα Σύρου – ΠΑΟ με Εβρίτικο άρωμα! Που και πότε θα δούμε τους Εβρίτες της 6ης αγωνιστικής

Ντέρμπι αλλά και σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 6η αγωνιστική της Volley Leauge.

Το πρόγραμμα ανοίγει το Σάββατο με την αναμέτρηση του Μίλωνα, των Ανδρεάδη και Δαρίδη απέναντι στον ΟΦΗ, του Σωκράτη Χαραλαμπίδη, ένα ακόμη ντέρμπι για την κάτω ζώνη της βαθμολογίας.

Το μενού του Σαββάτου κλείνει με την αναμέτρηση ανάμεσα στην αποδεκατισμένη Κηφισιά λόγω COVID19, του Γρηγόρη Κοντοστάθη, απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας, ο οποίος πέτυχε την προηγούμενη εβδομάδα την παρθενική του νίκη.

Η αγωνιστική δράση της 6ης αγωνιστικής κλείνει με τα δύο μεγάλα ντέρμπι της αγωνιστικής. Χρονικά πρώτη είναι η αναμέτρηση τους Φοίνικα Σύρου, του Δημήτρη Γκαρά και Θεοδόση Ηλία απέναντι στον Παναθηναϊκό, του Βασίλη Μούχλια, με τις δύο ομάδες να αναζητούν την νίκη για την καθιέρωση στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ, του Κώστα Δεληκώστα και του Ραφαήλ Κουμεντάκη αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, του Σταύρου Κασαμπαλή, με τον μεν “δικέφαλο” να ψάχνει νίκη αντίδραση έτσι ώστε να πάρει ανάσα βαθμολογική που θα τον κρατήσει σε απόσταση αναπνοής ενώ το ίδιο επιζητάει και ο Ολυμπιακός, o οποίος αναλόγως το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Φοίνικα και Παναθηναϊκό, μπορεί να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Volley League 2020 – 6η αγωνιστική

30/1 17:00 Ν.Σμύρνη, Κροίσος Πέρσης (Live Streaming Volley League): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων – Ο.Φ.Η. Διαιτητές: Φραγκάκης, Γεροθόδωρος, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Χατζηβασιλείου, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

30/1 18:00 Κηφισιά, Ζηρίνειο,(Live Streaming Volley League): Α.Ο.Π.Κηφισιά – Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Γεωργιάδης Στ., Βαρατάσης, Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

31/1 18:00 Ερμούπολη, Δ.Βικέλας (Live Streaming Volley League): Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ – Παναθηναϊκός Α.Ο. Διαιτητές: Ονόπας, Βουδούρης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Συρίγος, Παπαδημητρίου, Γραμματεία: Πιρπινιά.

31/1 20:00 Πυλαία, PAOK Sports Arena(ΕΡΤ-3): Π.Α.Ο.Κ. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Διαιτητές: Βασιλειάδης, Παπαδογούλας, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Σταυρίδης, Λούμσι, Γραμματεία: Κουμπλή.