Σοβαρό ενδεχόμενο να συνεχίζει σε βασική αντίπαλο της Ξάνθης για την άνοδο ο Φασίδης

Σε συνέντευξη του ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει από τους βασικούς αντιπάλους της Ξάνθης για την άνοδο στην SL1, αποκάλυψε πως η ομάδα του ίσως κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτός είναι ο Βασίλης Φασίδης ο οποίος όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS, έχει φύγει εδώ και έναν μήνα από την Ξάνθη και ανήκει στον ΠΑΟΚ. Η ιστοσελίδα διευκρινίζει ότι «αγωνίζεται σε άμυνα και επίθεση στην δεξιά πτέρυγα» και ότι «πέρυσι είχε 14 συμμετοχές στην Superleague και ανήκει στους Ακρίτες από το 2015, μετρώντας συνολικά 35 συμμετοχές και 1 γκολ».

Στην ιστοσελίδα παρουσιάζεται και όλο το παρασκήνιο που αποκαλύφθηκε πέρυσι με την μεταγραφή του Βασίλη Φασίδη στον ΠΑΟΚ έναντι 500.000 ευρώ και την παραχώρησή του ως δανεικού στην ομάδα της Ξάνθης, κάτι που παρουσιάστηκε από την πλευρά του Ολυμπιακού ως ένδειξη της πολυιδιοκτησίας για την οποία κατηγόρησε τις δύο ομάδες της Βόρειας Ελλάδας.

Αναφέρονται παλιότερα ρεπορτάζ της ιστοσελίδας to10, αλλά και το απαντητικό από το sdna που σχολίαζε ότι «ο Φασίδης στα 15 του, ως ποδοσφαιριστής των Ποντίων Βέροιας, είχε 34 γκολ σε εραστιεχνικό επίπεδο, επίδοση που έφερε ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων όπως η Στουτγκάρδη και η Ατλέτικο Μαδρίτης». Πρόσθετε ότι «τελικά τον απέκτησε η Ξάνθη και μετά από το πέρασμα σε Κ17 και Κ20, υπέγραψε μόλις σε ηλικία 18,5 ετών το επαγγελματικό του συμβόλαιο, και με υπόδειξη Λουτσέσκου προβιβάστηκε για προπονήσεις και αγώνες με την πρώτη ομάδα. (…) Πολύ λογικά εισηγήθηκε και την απόκτηση από των ΠΑΟΚ των δυο μεγαλύτερων ταλέντων που είχε αναδείξει στην Ξάνθη».