Προβλέψτε το σκορ στον αγώνα Ξάνθη-Χανιά και κερδίστε πέντε κάρτες μέλους του ΑΟΞ

Το πρωτάθλημα της Super League 2 συμπληρώνει αισίως την πρώτη πεντάδα αγώνων και με αυτήν την αφορμή το ThrakiSportS δωρίζει σε ακόμα πέντε φίλους της Ξάνθης, της μοναδικής πλέον ομάδας της Θράκης σε επαγγελματικά πρωταθλήματα, ισάριθμες κάρτες μέλους της νέας προσπάθειας του ΑΟΞ.

Για να τις αποκτήσετε πρέπει όμως να προβλέψετε σωστά το σκορ στον αγώνα ΑΟ Ξάνθη – ΑΟ Χανιά, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 14:45 στο Xanthi FC Arena. Αυτό μπορείτε να το κάνετε με δημόσιο σχόλιο στα social media του ThrakiSportS, είτε δηλαδή στο Instagram είτε στο Fcebook.

Τα βήματα είναι απλά:
1) Κάνετε follow στη σελίδα του ThrakiSportS (@thrakisports) στο Instagram ή like στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook (εννοείται αν δεν έχετε ήδη κάνει)
2) Κάνετε like στην συγκεκριμένη δημοσίευση είτε στο Instagram είτε στο Facebook (είτε και στα δύο)
3) Κάνετε δημόσιο σχόλιο στο οποίο αφενός προβλέπετε το ακριβές σκορ του ΑΟ Ξάνθη – AO Ανιά, αφετέρου κάνετε ταγκ τρεις φίλους σας.

Κερδίζουν συνολικά 5 αναγνώστες που θα έχουν ακολουθήσει σωστά τα βήματα αυτά και θα έχουν προβλέψει το σωστό σκορ (3 κάρτες θα δοθούν σε όσους λάβουν μέρος στον διαγωνισμό μέσω Instagram και 2 κάρτες σε όσους λάβουν μέρος μέσω Facebook).

Καθένας έχει δικαίωμα να συμμετάσχει και με τους δύο τρόπους αυξάνοντας τις πιθανότητες να κερδίσει. Συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης, στις 14:45 το μεσημέρι του Σαββάτιυ (30/1). Καλή επιτυχία!!!