ΕΠΣ Ξάνθης: Οι λόγοι της αντίθεσης Πανίδη στην επιστολή των 40 κατά Αυγενάκη

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η επιστολή των 40 ΕΠΣ προς την UEFA με την ευθεία επίθεση στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ακόμα μεγαλύτερη ωστόσο η απουσία της υπογραφής της ΕΠΣ Ξάνθης από αυτήν.

Η ΕΠΣ Ξάνθης είναι η μόνη από τις πέντε Ενώσεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που δεν υπέγραψε τη σχετική ανακοίνωση με τον πρόεδρό της Γιώργο Πανίδη να δηλώνει ξεκάθαρα στην εφημερίδα «Ξάνθη Sport» ότι δεν συμφωνεί με την συγκεκριμένη ανακοίνωση και θεωρεί ότι μόνο μέσα από τον διάλογο μπορεί να δοθεί λύση, όχι μόνο στο συγκεκριμένο θέμα που προέκυψε, όσο και σε όλα τα υπόλοιπα που απασχολούν το ποδόσφαιρο.

«Οι ακρότητες μόνο στην αύξηση των προβλημάτων μπορούν να συμβάλουν και δεν χρειάζεται άλλα ο χώρος…» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πανίδης.

Ακόμη σημείωσε ότι για το θέμα της ανακοίνωσης είχε προγραμματίσει για την Πέμπτη έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, γιατί έπρεπε να ενημερώσει και τα μέλη της διοίκησής του, «αν και μετά τη δημοσιοποίηση της σχετικής ανακοίνωσης στα ΜΜΕ μάλλον είναι άνευ ουσιαστικού αντικειμένου», όπως σημειώνει η «Ξάνθη Sport».