Αγνοείται 14χρονο παιδί στην Θράκη – Βρέθηκε το ποδήλατό του σε εργοστάσιο

Σήμα SOS έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, εδώ και λίγη ώρα, για επιχείρηση εύρεσης ανηλίκου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “Χ” πρόκειται για παιδί περίπου 14ων ετών.

Η επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με την ΕΛΑΣ να έχει επικεντρώσει τις έρευνές της μεταξύ Κομοτηνής και Αιγείρου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “Χ” εντοπίστηκε το ποδήλατο και το σακίδιο του παιδιού που αγνοείται σε εργοστάσιο που πλέον δεν λειτουργεί στην ευρύτερη περιοχή της Σχολής Αστυφυλάκων. Η επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και περισσότερα στοιχεία δεν είναι γνωστά μέχρι στιγμής.

Ανανέωση: 23:50 – Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες της ΕΛΑΣ. Αστυνομικοί, αξιοποιώντας τεχνολογικά μέσα, σαρώνουν όλες τις περιοχές μεταξύ Κομοτηνής κι Αιγείρου, ενώ έχουν επεκτείνει τις έρευνες τους και στην ευρύτερη περιοχή. Επί ποδός βρίσκονται δεκάδες αστυνομικοί, επίσης συνδράμουν αστυνομικά σκυλιά και τεχνολογικά μέσα έρευνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “Χ” το αγνοούμενο ανήλικο παιδί είναι αλβανικής καταγωγής και διαμένει με τους γονείς του σε κτηνοτροφική μονάδα κοντά στην Αίγειρο. Πληροφορίες έχουν ζητηθεί κι από ανθρώπους της σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων που βρίσκεται στην περιοχή, με πληροφορίες να αναφέρουν πως ακούστηκαν αργά το απόγευμα φωνές στην περιοχή έξω από τα κτίρια της σχολής, που ίσως να αφορούν το παιδί, που βρέθηκαν τα αντικείμενά του στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο πλησίον.

Από τις αρμόδιες αρχές δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμη κάποια φωτογραφία του αγνοούμενου παιδιού.

Πηγή: https://www.xronos.gr/