Η αντίδραση του Φώτη Ιωαννίδη στο παρατσούκλι των συμπαικτών του «Λουκάκου των φτωχών»

Ο Κομοτηναίος σέντερ φορ του Παναθηναϊκού Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις του, πετυχαίνοντας ένα γκολ και έχοντας καλή απόδοση. Ο νεαρός στράικερ αναφέρθηκε στο παρατσούκλι του, αλλά και στο νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού.

Oι δηλώσεις του Ιωαννίδη στη Nova για το πρόσωπο του Παναθηναϊκού μετά την κόκκινη: «Δεν μπήκαμε δυνατά όπως σε προηγούμενα παιχνίδια, φάνηκε στα πρώτα λεπτά, αλλά μετά την κόκκινη χτύπησε »καμπανάκι», συγκεντρωθήκαμε, συσπειρωθήκαμε και κρατήσαμε την μπάλα ψηλά στο γήπεδο».

Για τον φετινό στόχο ανέφερε: «Να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται στα πλέι – οφ, αν γίνεται και πάνω από κάποια ομάδα». Για τον Παναθηναϊκό του 202 είπε1: «Δουλεύουμε πιο σωστά σε συγκεκριμένα πλάνα τα οποία μας βοηθούν να βελτιωνόμαστε καθένας ατομικά».

Για την προσωπική του πορεία σχολίασε: «Είχα μία μεγάλη αποχή, σιγά – σιγά θα βρίσκω πατήματα και θα βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα».

Για το γεγονός ότι συμπαίκτες του τον αποκαλούν «Λουκάκου των φτωχών» ο Φώτης Ιωαννίδης είπε: «Ναι, λόγω του τρόπου με τον οποίο βάζω το σώμα μου, είναι άλλο επίπεδο, αλλά θέλω να παίρνω ιδέες και στοιχεία από επιθετικούς τέτοιου επιπέδου και να βελτιώνομαι».

Για το αν το χθεσινό ήταν το καλύτερό του ματς είπε: «Ένα από τα καλύτερα, και με τον Απόλλωνα ήταν καλό». Για τον Μπόλονι ανεφερε: «Ο προπονητής έχει αλλάξει πολλά πράγματα, έδωσε εμπιστοσύνη σε νέα παιδιά που τον έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο».

Για την Εθνική Ομάδα σχολίασε: «Εννοείται είναι στόχος αλλά αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα, θέλω να τη βοηθάω και βήμα – βήμα αν βελτιώνομαι ίσως έρθει αυτή η στιγμή».