Γ’ Εθνική: 28 κρούσματα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου αμέσως μετά τον αγώνα στην Αλεξανδρούπολη

Για τις δυσκολίες που βίωσαν όλοι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου λόγω του κορονοϊού, που είχε σαν συνέπεια να υπάρξουν 28 κρούσματα στην ομάδα αμέσως μετά τον τελευταίο αγώνα που έδωσε στην Αλεξανδρούπολη αναφέρθηκε σε συνέντευξη του ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Κεραμάρης.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Παραλιμνίου μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών και τον Βασίλη Αναστασιάδη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Γ΄Εθνικής λόγω του κορονοϊού, ενώ πρότεινε να ξεκινήσουν οι προπονήσεις τον Μάρτιο, ούτως ώστε να μην υπάρξει νέα διακοπή σε ότι έχει να κάνει με το πρωτάθλημα.

Για τα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα του (από τις πρώτες στην Ελλάδα) ανέφερε: «Από τα τριάντα άτομα της αποστολής στο τελευταίο μας παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη, οι 28 είχαν βρεθεί θετικοί, από τους οποίους οι δύο το πέρασαν άσχημα κι ένας από το διοίκηση νοσηλεύτηκε για πέντε μέρες στο Νοσοκομείο και ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Όταν το βιώνεις τότε αντιλαμβάνεσαι τον κίνδυνο και πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα».

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος σχολίασε: «Αν θα ανάψουν το πράσινο φως οι λοιμωξιολόγοι  καλώς να το κάνουν αλλά η προσωπική μου γνώμη είναι να περιμένουμε να περάσει και ο Φεβρουάριος, που από ότι φαίνεται θα είναι ένας δύσκολος μήνας, οι ομάδες να ξεκινήσουν προπονήσεις τον Μάρτιο και αγώνες τον Απρίλιο, που θα βελτιωθούν και οι καιρικές συνθήκες και ας πάει το πρωτάθλημα μέχρι τον Αύγουστο. Άλλωστε η αγωνιστική χρονιά για εμάς ξεκινά τον Οκτώβριο. Το να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και μετά μια πιθανή έλευση τρίτου τμήματος της πανδημίας να ξανά σταματήσει αυτό δεν θα είναι καθόλου καλό. Βέβαια, αν αναλάβουν οι περιφέρειες και οι Δήμοι τα έξοδα των τεστ αυτό θα είναι ενθαρρυντικό για τις ομάδες και το πρωτάθλημα αφού θα μπορέσουμε να προλάβουμε και να απομονώσουμε ένα πιθανό κρούσμα».

Για την αγωνία ποδοσφαιριστών και προπονητών ανέφερε: «Σίγουρα καταλαβαίνω την αγωνία των ποδοσφαιριστών αφού οι περισσότεροι ζούνε από το ποδόσφαιρο.  Όπως και οι προπονητές, έχω παράδειγμα τον προπονητή μας Νίκο Καραμπετάκη που είναι επαγγελματίας. Πρέπει να υπάρξει στήριξη από την Πολιτεία στους προπονητές και στους ποδοσφαιριστές της Γ εθνικής. Αφού η κυβέρνηση θέλει να βοηθήσει να εξασφαλίσει ένα χρηματικό ποσό για αυτά τα παιδιά».

Τέλος, για το μέλλον του Απόλλωνα Παραλιμνίου ανέφερε: «Σίγουρα αυτή η κατάσταση πάει πίσω όλες τις ομάδες. Εμείς κάναμε έξοδα για πρωταθλητισμό και τα λεφτά αυτά ουσιαστικά χάθηκαν. Βέβαια πάνω από όλα είναι η υγεία γιατί αν από τα κρούσματα στην ομάδα είχαμε κάποια απώλεια για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε. Εμείς όταν τελειώσει όλο αυτό θα ξαναβάλουμε και πάλι ψηλά τον πήχη. Θέλουμε να κρατήσουμε στην ομάδα τον Νίκο Καραμπετάκη. Άλλωστε δεν μπόρεσε να δείξει το έργο του. Βγαίνει σε δημοπρασία το έργο για τα καινούργια μας αποδυτήρια ενώ το γήπεδο και τα βοηθητικά μας τα συντηρούμε και είναι σε καταπληκτική κατάσταση».