Ξέσπασμα οπαδών: «Popovic go home, είσαι μυρωδιάς, απολύστε τον Πουθένοβιτς, πιο άσχετος πεθαίνεις…»

Μέσα από τα social media ασκείται εντονότατη κριτική στον προπονητή της ΠΑΕ Ξάνθη Τόνι Πόποβιτς από τους οπαδούς της ομάδας, που μαζικά ζητούν από την διοίκηση να τον απολύσει.

Οι οπαδοί του αποδίδουν την βασική ευθύνη για τη νέα κακή εμφάνιση της ομάδας και ζητούν άμεσα δραστικές λύσεις, χρησιμοποιώντας σε ορισμένες περιπτώσεις βαριές εκφράσεις σε βάρος του Αυστραλοκροάτη προπονητή, ο οποίος όμως υπενθυμίζεται ότι είναι η κεντρική επιλογή του ιδιοκτήτη Μπιλ Πάπας.

Παρακάτω δημοσιεύονται ορισμένα μόνο από τα σχόλια που υπάρχουν στον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ Ξάνθη στο facebook:

Popovic go home. Δεν έχει ιδέα πως μπορεί να κερδίσει τα παιχνίδια. Είναι παντελώς άσχετος ο άνθρωπος. Υπάρχει ένα χάος εντός αγωνιστικού χώρου, που οι παίκτες δεν έχουν σωστές οδηγίες, ούτε αυτοματισμούς, αλλά μόνο με το δικό τους ταπεραμέντο προσπαθούν να σώσουν το ματς. Δεν υπάρχει προπονητής. Χωρίς προπονητή αν παίζαμε, μπορεί να παίζαμε καλύτερα.

Ως ΕΔΩ, ο άσχετος, και πάρα πολύ κάθισε!!!! Διώξτε τον ηθοποιό και πάρτε κανονικό προπονητή!!!!

Προπονητής με νοοτροπία τοπικού πρωταθλήματος δυστυχώς. Φούσκωσαν τα μυαλά με το ότι η ομάδα θα πάει τρένο και θα είναι εύκολη η κατηγορία. Δυστυχώς δεν ανταποκρίνονται οι περισσότεροι όπως θα έπρεπε. Πρέπει να αλλάξει αυτή η νοοτροπία γρήγορα γιατί θα χαθεί η μπάλα!!

Ο κακός προπονητής για τον ΑΟΞ είναι βασικά απολύτως απαράδεκτο, αλλά εξίσου αφόρητο είναι και ο αριθμός ανθρώπων της Διοίκησης, που απλά παρακολουθούν σιωπηλά… Μπιλ Πάπας αναμένουμε ΤΩΡΑ την απόλυση του Πόποβιτς και την πρόσληψη κανονικού προπονητή. Μπιλ Πάπας, το μόνο λάθος σου είναι ο προπονητής. Διόρθωσέ το τώρα!!! Ρώτα, Μάθε, Δες τι έχει κάνει και τι συνεχίζει να κάνει. Διαλύει την ομάδα και αποσυναρμολογεί… όλους αυτούς τους παικταράδες!!!

Θέλω να πώ πολλά κι απο τα νεύρα μου δεν ξέρω τι να πρωτογράψω. Όλα μηδέν και η υπομονή τελειώνει. Ξυπνήστε τον όσο είναι νωρίς, έτσι δεν ανεβαίνουμε

Ξυπνάτε όσο είναι νωρίς εκεί στην ΠΑΕ.Προπονητής και παίχτες ένα να ξέρετε,ότι με το όνομα βαθμούς δεν παίρνουμε.Στρωστε τον απαυτο σας και παίξτε μπάλα,τρέξτε μέσα στο γήπεδο,ματωστε στον αγώνα.Και εσύ κόουτς….έλεος…Ένα παράδειγμα μόνο,γιατί αν αρχίσω δεν θα τελειώνω από τα λάθη.Βάζεις καπνιδη προχθές και σε καθαρίζει το παιχνίδι.Σήμερα στο 94 …τον δουλεύεις???Ο Πάπαζογλου δεν υπήρχε.Βάλτον στο 2 ολόκληρο,το έχει το παλικάρι και το δείχνει..Μην πω για τους άλλους..ΥΓΕίμαστε τυχεροί ως τώρα.Λάθη πολλά και μπάλα καθόλου.Δεν πάμε καθόλου καλά.

Σήμερα έπαιζαν Λεβαδειακός Τατος, ο μόνος που μάτωσε.η άλλοι νόμιζαν ότι ακόμα στην προπόνηση ήταν, εκτός αν αυτές ήταν η εντολές του προπονητή,να παίζουν σουτακια.

Δηλαδή δε μπορούσατε να του χτυπήσετε μια φραπεδιά σκέτη στο ημίχρονο, να ξυπνήσει ο άνθρωπος; Ήμαρτον..

Δήλωση του Πόποβιτς στην ΕΡΤ3: “Αν δεν μπορούμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς, να παίρνουμε τον 1” Δήλωση πρωταθλητισμού… ΟΥΣΤ άσχετε

Διωξτε τωρα τον μυρωδιά, ειναι απίστευτο αυτο που παρακολουθούμε. Σιγουρα ηταν προπονητης ποδοσφαίρου αυτος ο ανθρωπος? Εκτος κι αν την ενδεκάδα την φτιάχνουν οι μανατζερς και οχι ο προπονητης, καποια πραγματα δεν εξηγουνται αλλιως βασει ποδοσφαιρικης λογικης.

Mr popovic σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία, καλή επιστροφή στη χώρα των καγκουρό!!

Ωρα που είναι ας πούμε το άλλο με τον Τοτό… Αυτά τα πράγματα ρε μάγκες είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα. Δεν γίνονται ούτε στα τοπικά. ΟΚ, δεν είναι ώρα για υπερβολές και λαϊκισμούς, είναι ωστόσο ώρα να διώξουν αυτόν τον προπονητή, μήπως και η ομάδα ανακάμψει… Ειδάλλως βλέπω να αγωνιζόμαστε για τις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας… και οι περισσότεροι απ’ αυτούς τους παίκτες που υπάρχουν, θα ζητούν το καλοκαίρι να φύγουν…

Πότε θα δέσει η ομάδα κύριε Πόποβιτς? Και απαντά…. Την 5 η 6 αγωνιστική….ρε τι πίνετε και δεν μας δίνεται!!!

Ακομα τον κρατανε αυτον τον υπναρα?? πιο ασχετος πεθαινεις..

Ελα πείτε την αλήθεια.. ο Παράσχος είναι ακόμα προπονητής της ομάδας έτσι; Πόποβιτς φύγε όσο είναι νωρίς είσαι άλλου για άλλου. Εγκληματική διαχείρηση για ακόμα ένα παιχνίδι…παίζεις αμυντικά λες και απέναντι μας έχουμε την Ρεάλ και την γιουναϊντετ.. άλλαξε μυαλά η συκω φύγε όσο είσαι κοντά στο αεροδρόμιο της Αθήνας..Άντε Παράσχο της Αυστραλίας

Μολις καναμε το 1 1 παλι γυρισαν πισω να παρουμε το Χ λες και παιζαμε με την barca.απαραδεκτος

Δυστυχώς η ομαδα δεν τραβάει. Απαράδεκτη στο 1ο ημίχρονο χωρίς καμία συνοχή και βάθος στις κινήσεις των παιχτών. Στο 2ο μπήκαμε πολύ καλύτερα από τον αντίπαλο, αλλά μόνο για 20 λεπτά. Μετά πάλι δεν υπήρχαμε. Από τα 90 λεπτά ένα 20λεπτο παίξαμε λίγη μπάλα. Έτσι όμως όχι μόνο πρώτη θέση που ακόμη κάποιοι ονειρευονται, αλλά ούτε σε μπαράζ ανόδου θα πάμε. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ότι η ομάδα είναι καινούργια και έχει να παίξει 5 μήνες μπάλα. Το ίδιο ισχύει και για τους αντιπάλους. Όσο πιο νωρίς οι “βεντέτες” που έχουμε καταλάβουν ότι πρέπει να βάζουν τα πόδια τους στην μπάλα,τόσο πιο νωρίς θα βλέπουμε καλύτερο θέαμα. Πάντως με αυτόν τον Ρυθμό, δεν πάμε πουθενά

ΞΥΠΝΗΣΤΕ εκεί στην ΠΑΕ και ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ο καθένας ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τις ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ !!!ΑΠΟΛΥΣΤΕ τον ΠΟΥΘΕΝΟΒΙΤΣ και πάρτε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ποσοσφαίρου !Ο χρόνος ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ με το μέρος μας !!!

Ο άνθρωπος είναι μέσα στον στόχο του {εάν προσθέσεις 3 βαθμούς το παιχνίδι με Δόξα} είναι πρώτος !!! Έχει 25+ ποδοσφαιριστές που τώρα παίζουν όλοι μαζί,όλοι ήταν μεταξύ τους άγνωστοι !! Αυτός πρέπει να δέσει την ομάδα , η οποία με τους παίκτες αυτούς δεν έπαιξε ούτε φιλικά . Αυτός βλέπει τα εργομετρικά των παικτών,τους βλέπει στην προπόνηση και είναι αυτός που πρέπει να διαχειριστή ένα ρόστερ έχοντας παιχνίδι τετάρτη -κυριακή με παίκτες αγύμναστους {κίνδυνος τεράστιος τραυματισμών} και είπαμε να μοντάρει την ομάδα!!! Τι λέτε ότι έκανε την επένδυση ο μεγαλομέτοχος και την εμπιστεύθηκε σε έναν άσχετο ?? Ξέρετε ποιό πολλά από αυτόν ?? Και λάθη θα γίνουν σε μία τέτοια προσπάθεια.Αφήστε να κάνει η ομάδα 5-6 παιχνίδια τουλάχιστον . Και είπαμε είναι μέσα στον στόχο του !!! Λίγο υπομονή κύριοι !!!!

Για κλάματα!!Ξυπνήστε τον Πόποβιτς που δηλώνει και προπονητής… Θα μας τρελάνει. Αλλαγές Παπάζογλου και τσαμουρης και γίδι να είσαι καταλαβαίνεις οτι δεν κάνουνΔεν μπορεί μπακ ο τσαμουρης κύριε Πόποβιτς είναι στοπερ!!!!!!

Δύο πάσες δεν μπορούν να αλλάξουν, άσε που μερικοί περπατάνε στο γήπεδο. Αυτό το υλικό είναι για Γ Εθνική. Ένα νέο παιδί δεν παίζει, αυτή η λογική έφερε την ομάδα σ αυτό το σημείο.

Με όλο το σεβασμό γιατί δεν τον ξέρω τον προπονητή αυτός μέχρι να καταλάβει που βρίσκεται θα έχει χάσει την άνοδο η Β Εθνική στην Ελλάδα είναι παράξενη κατηγορία βασίζεται σε ξυλοκοπους και σε δημόσιες σχέσεις για να ανέβεις με αυτό το ροστερ πρέπει να έχεις προπονητή που ξέρει την κατηγορία καλά και αυτός είναι ο σουλης Παπαδόπουλος

Δεύτερη πάσα δεν μπορούμε να κάνουμε , τι γίνεται ρε παιδιά; Όχι για άνοδο αλλά με αυτά τα χάλια μην πάμε για πτώση….