Τηλεδιάσκεψη του Παναγιώτη Φασούλα με εκπροσώπους των ομάδων της Θράκης

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη ανάμεσα εμβληματικό βετεράνο αθλητή και υποψήφιο Πρόεδρο της ΕΟΚ Παναγιώτη Φασούλα με τους εκπροσώπους των ομάδων της Θράκης.

Οι άνθρωποι των ομάδων της Θράκης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί του για το μέλλον των μιρκότερων κατηγοριών και γενικότερα του ελληνικού μπάσκετ, καθώς και τον οποιοδήποτε προβληματισμό αλλά και τις προτάσεις για την επόμενη μέρα.

Η κουβέντα που κράτησε περίπου 3 ώρες κινήθηκε γύρω από θέματα για την βελτίωση της κατάστασης του αθλήματος με στόχο να φτάσει ξανά το μπάσκετ να αποκτήσει την χαμένη του αίγλη.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων της περιοχής στάθηκαν στην χιλιομετρική απόσταση και τα επιπλέον έξοδα που προκύπτουν λόγω της γεωγραφικής τους θέσης ενώ ακόμα τέθηκε το ζήτημα ανάληψης διοργανώσεων στην περιοχή, προκειμένου να αναπτυχθεί και ο αθλητικός τουρισμός.

Στην τηλεδιάσκεψη μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο Γιάννης Πεταλωτής από τον ΓΑΣ Κομοτηνή, ο Φίλιππος Παϊτάρης από τον Λεύκιππο Ξάνθης, ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος από την Ασπίδα Ξάνθης, ο Χρήστος Παπαδόπουλος από τον Αρίωνα Ξάνθης, ο Βασίλης Χαλκιάς από την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, ο Βασίλης Στοάκης από την ΑΕ Κομοτηνής, ο Γιώργος Πασιάς από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο Γιώργος Ουζουνίδης από την Φιλία Ορεστιάδας, ο Δημήτρης Οικονομίδης από τον Αίαντα Κομοτηνής, ο Γιώργος Μαυρίδης από το Δημοκρίτειο Κομοτηνής, ο Μάκης Δονάκης από την Θύελλα Φερών και ο Απόστολος Ροκίδης από τον Σπάρτακο Διδυμοτείχου.