Με γκολ του Κομοτηναίου Φώτη Ιωαννίδη πέρασε νικητής ο Παναθηναϊκός από τον Βόλο

Τις βάσεις για ένα σημαντικό διπλό και την διατήρηση του νικηφόρου σερί που έχει δημιουργήσει στις τελευταίες αγωνιστικές, έβαλε ο Κομοτηναίος Φώτης Ιωαννίδης για τον Παναθηναϊκό, στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου απέναντι στον Βόλο για την εμβόλιμη της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Ήταν το 65ο λεπτό, όταν ο Μαουρίτσιο έβγαλε τη μπάλα από την άμυνα των φιλοξενούμενων και άνοιξε την αντεπίθεση. Την κατάλληλη στιγμή έβγαλε στον Αϊτόρ, ο οποίος με τη σειρά του έκανε την κάθετη στον Ιωαννίδη και αυτός με σουτ στην κίνηση έγραψε το 2-0 για τον Παναθηναϊκό και ουσιαστικά σφράγισε μια σπουδαία νίκη.

Ο Παναθηναϊκός είχε ανοίξει νωρίτερα το σκορ, στο 42′, όταν μετά από σέντρα του Σάντσες από δεξιά και καλό άλμα του Μαουρίσιο που νικήθηκε από τον Κλέιμαν, έφεραν τον Καμπετσή σε θέση βολής, ο οποίος με την βοήθεια της προβολής από τον Γκρίλο, σκόραρε σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός είχε μείνει με παίκτη λιγότερο με την αποβολή του Χουάνκαρ, πριν την ιδανική αντεπίθεση και το 0-2 από τον Φώτη Ιωαννίδη.