LIVE από το ΔΑΚ Λιβαδειάς για την SL2: Λεβαδειακός – ΑΟ Ξάνθη

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγών Λεβαδειακός – ΑΟ Ξάνθη για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για την εξέλιξη στον αγώνα Λεβαδειακός – ΑΟ Ξάνθη για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ωρα 14:25 Πρόκειται για την αναμέτρηση που θα κλείσει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που διεξάγεται όλη σήμερα, με τον αγώνα να ξεκινά στις 15:30.

Ωρα 14:30 Ολες οι άλλες αναμετρήσεις ξεκινούν στις 15:00 και θα έχουμε και για αυτές ενημέρωση μέσα από αυτήν την ανάρτηση. Θυμίζουμε το πρόγραμμα: Παναχαϊκή – ΑΕ Καραϊσκάκης, Χανιά – Εργοτέλης, ΟΦ Ιεράπετρας – Απόλλων Λάρισας, Τρίκαλα – Δόξα Δράμας, Διαγόρας – Ιωνικός.

Ωρα 14:35 Στην Λιβαδειά κοντράρονται δυο ομάδες με παρελθόν στην μεγάλη κατηγορία, που θεωρούνται και φαβορί για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια από τους μπουκμέικερς.

Ωρα 14:39 Η Ξάνθη ξεκίνησε με μια ισοπαλία στην Λάρισα με τον Απόλλωνα και την νίκη της περασμένης Τετάρτης επί του Ιωνικού, σε δυο αναμετρήσεις που αμφότερες κρίθηκαν στις καθυστερήσεις. Ετσι έχει 4 βαθμούς σε 2 ματς, αφού αναβλήθηκε η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με την Δόξα Δράμας.

Ωρα 14:43 Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε με δυο εκτός έδρας νίκες ενώ ενδιαμέσως αναδείχθηκε ισόπαλος με 1- στο ντέρμπι με τα Χανιά. Ετσι με επτά βαθμούς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Θέλει τη νίκη σήμερα για να φτάσει την διαφορά στους 6 βαθμούς και να βάλει τον ΑΟΞ σε ρόλο κυνηγού.

Ωρα 14:47 Ο ΑΟΞ υπενθυμίζεται ότι έφυγε από την Ξάνθη την Δευτέρα, δυο μέρες πριν. Και θα επιστρέψει αύριο, αφού επελέγη να πάει στην Λιβαδειά όχι με πούλμαν αλλά με αεροπλάνο μέσω Αθήνας όπου και διανυτέρευσε την Δευτέρα και θα διανυκτερεύσει και απόψε.

Ωρα 14:51 Σε λίγο περιμένουμε να έχουμε στοιχεία από την Λιβαδειά για την σύνθεση που θα κατεβάσει ο Τόνι Πόποβιτς για την Ξάνθη αλλά και ο Σωτήρης Αντωνίου για τους γηπεδούχους.

Ωρα 14:55 Σε πέντε λεπτά ξεκινουν τα πέντε παιχνίδια, σε 35 η αναμέτρηση του ΑΟΞ στην Λιβαδειά

Ωρα 15:00 Ξεκινούν τα παιχνιδια της 4ης αγωνιστικής, σε μισή ώρα αρχίζει και το ντέρμπι που θυμίζουμε ότι θα είναι τηλεοπτικό με μετάδοση από την ΕΡΤ3

Ωρα 15:04 Ο τελευταίος αγώνας μεταξύ των δυο ομάδων είχε γίνει στα Πηγάδια, ξεκίνησε Σάββατο και λόγω του ισχυρού αέρα ολοκληρώθηκε Κυριακή.

Ωρα 15:07 Ο προτελευταίος ήταν στην Λειβαδειά και ήταν μια από τις τέσσερις μόλις φορές που έφυγε νικητής ο ΑΟΞ από την Βοιωτία, καθώς σε γενικές γραμμές η προϊστορία ευνοεί την έδρα.

Ωρα 15:10 Οι δυο ομάδες είχαν πάντως να αναμετρηθούν για την Β’ Εθνική από το 1987. Τότε ο Λεβαδειακός είχε νικήσει με γκολ του Πέτρου Ραβούση με 1-0 την Ξάνθη στην Λιβαδειά, στην Ξάνθη είχε επικρατήσει ο ΑΟΞ με γκολ του Κριεζή.

Ωρα 15:14 Μόλις έγινε γνωστή η 11άδα με την οποία επιλέγει να ξεκινήσει ο Πόποβιτς. Πρόκειται για τους Μπέντο, Τσαμούρη, Τζούρμαν, Θυμιάνη, Στάθη, Τάτο, Δημούτσο, Βέρκερ, Σιατραβάνη, Έμπερτ και Θανάση Παπάζογλου.

Ωρα 15:17 Πάμε να δουμε και την 11άδα του Αντωνίου για τον Λεβαδειακό: Γκέκας, Βήχος, Νίκας, Συμελίδης, Μύγας, Λιάγκας, Καραχάλιος, Μεχία, Συμελίδης, Νίλι, Τζιώρας, Εννόμο.

Ωρα 15:20 Δέκα λεπτά πριν την έναρξη του ματς, σχεδόν 20λεπτο στα άλλα παιχνίδια και ήδη έχουμε ένα γκολ στην Πάτρα με την ΑΕ Καραϊσκάκης να ανοίγει το σκορ και να προηγείται.

Ωρα 15:23 Ο καιρός είναι σχετικά καλός, με κρύο τσουχτερό και χιονισμένα τα βουνά τριγύρω.

Ωρα 15:26 Βγαίνουν σιγά σιγά κάποιοι παίκτες και σε λίγο και ο διαιτητής Σκουλάς επιπέδου SL1 που θα σφυρίξει την αναμέτρηση.

Ωρα 15:29 Τωρα μπαινει η διαιτητική τετραδα, χωριστά οι είσοδοι των ομάδων βάσει και του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Σε λίγο πάμε σε δράση.

Ωρα 15:32 Ουσιαστικά με την ενδεκάδα της περασμένης αγωνιστικής η Ξανθη. Ο Λεβαδειακός έχει την απουσία του τραυματία Κονέ ενώ αίσθηση προκαλεί και η απουσία του πρώην της Ξανθης Πολέτο.

1′ Σεντρα στο παιχνίδι με τους παίκτες του Λεβαδειακού στην σέντρα

5′ Μια ελαφρά παραπάνω κατοχή και προσπάθεια ανάπτυξης από τους γηπεδούχους, κυριως από την δεξιά πλευρά, αλλά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο ως τώρα

8′ Ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Λάθος απ΄τον Θυμιάνη, παίρνει την μπάλα ο Εννομο, μπαίνει περιοχή αλλά βάζει την κόντρα ο Γιέρμαν και η μπάλα περνά έξω για το πρώτο κόρνερ στον αγώνα υπέρ του Λεβαδειακού

10′ Τρίτο διαδοχικο κόρνερ για τον Λεβαδειακό στην ίδια φαση ενώ πιο πριν ειχαμε διακοπή για ένα λεπτό καθώς είχε τραυματιστεί στην προηγουμενη φάση ο Εννομο, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και συνεχίζει

11′ Μεγάλη ευκαρία για Λεβαδειακό αλλά το καλοζυγισμένο πλασέ του Εννομο περνά ελάχιστα από το δεξί δοκάρι. Δώρο της άμυνας της Ξάνθης η ευκαιρία αυτή. ΚΑΙ η ευκαιρία αυτή, για την ακρίβεια. Συγκεκριμένα του Δημουτσου.

14′ Στα άλλα ματς που ειναι σε εξέλιξη βαδίζουμε στα ημίχρονα. Γκολ τα Τρίκαλα, 1-0 την Δόξα Δράμας. Γκολ και η Παναχαϊκή, ισοφάρισε 1-1 την Αρτα. Γκολ και ο Διαγόρας, 1-0 τον Ιωνικό.

16′ Νέα υποψία ευκαιρίας απο τον Λεβαδειακό που πατά καλύτερα στο ξεκίνημα, αλλά ο Σιμελίδης δεν τελειώνει σωστά την φάση και η μπάλα περνα έξω

20′ Εφτασε στα πέντε κόρνερ ο Λεβαδειακος σε αυτο το πρωτο εικοσαλεπτο, πατάει σαφώς πιο καλα

22′ Πρώτη κίτρινη στον αγωνα για τον Σιατραβάνη, για ένα μαρκάρισμα στον χωρο του κεντρου

25′ Δειχνει να έχει ένα μικρό θεματάκι ο Θυμιάνης, καλο΄τ κακού ο Πόποβιτς σήκωσε δύο για προθέρμανση

27′ Πρωτη τελική της Ξάνθης με ένα σουτ στην κινηση του Εμπερτ εξω από την περιοχή, μακρινό, συρτό και άστοχο, αρκετά μέτρα δεξιά από το κάθετο δοκάρι

30′ Ημίωρο στην αναμέτρηση, 58% η κατοχή του Λεβαδειακου και 42% της Ξάνθης

34′ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη. Κοντρα στην ροή του ματς, κάθετη του Τάτου στον Σιατραβάνη, σουτ του δεύτερου, ο Μύγας παρεμβαίνει και η Ξάνθη κερδίζει το πρώτο της κόρνερ.

36′ Άστοχη κεφαλιά του Μύγα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Βήχου.

40′ Σαφως πιο καλώς ο Λεβαδειακός αλλά φλύαρη η υπεροχή αυτή, δεν έχει μπορέσει να απειλήσει την εστια του Μπέντο.

44′ Κιτρινη κάρτα στον Ελινι Δημουτσο για μαρκάρισμα. Η δευτερη στο ματς, και αυτη σε παικτη της Ξάνθης.

45′ Δυο λεπτά οι καθυστερήσεις

45+2′ Γκολ ο Λεβαδειακός. Νέο λάθος από Τσαμουρη, εκλεψε ο Νιλι, μπηκε ο Εννομο, σουταρε, απέκρουσε ασταθώς ο Μπέντο, η μπάλα πήγε πλάγια και πρώτος στην μπάλα ο Νίλι που έκανε την παράλληλη μπαλιά, σε κενη εστία ο Τζιωρας χρήστηκε σκορερ. Λεβαδειακός – ΑΟ Ξάνθη 1-0

45+3′ Τελος πρώτου μέρους. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Λεβαδειακός – ΑΟ Ξάνθη 1-0

Ωρα 16:23 Στα άλλα ματς που βαδίζουν στα μισά του δευτερου ημιχρόνου έχουμε Τρίκαλα – Δόξα Δράμας 2-0, Χανιά – Εργοτέλης 0-1, Διαγόρας Ρόδου – Ιωνικός 1-0, ΟΦ Ιεράπετρας – Απόλλων Λάρισας 0-0 και Παναχαϊκή – Καραϊσκάκης 1-1.

Ωρα 16:27 Στην Λιβαδειά η Ξάνθη προβληματίζει με την απόδοση στο πρώτο μέρος. Ο Λεβαδειακός έχει κλείσει στα καρέ της την ομάδα της Θράκης και μάλλον δίκαια προηγείται, έχοντας 61% κατοχή και 9 τελικές, τριπλάσιες από αυτές του ΑΟΞ.

Ωρα 16:31 Υπενθυμίζεται καθώς μπορεί να παίξει τον ρόλο του ότι η Ξάνθη πήγε ξεκούραστη στην Λιβαδειά λογω της αναβολής του ματς με την Δόξα ενω ο Λεβαδειακός έπαιξε την Κυριακή στην Κρήτη με τον Εργοτέλη και συμπληρώνει σήμερα 4άδα αγωνων σε 11 μέρες. Κάτι που μπορεί να παίξει ρόλο στην κούραση των παικτών του στο β’ ημίχρονο

Ωρα 16:35 Ο Καραϊσκάκης Άρτας κάνει το 1-2 μέσα στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή, ενώ τα Τρίκαλα πετυχάινουν τρίτο γκολ στην αναμέτρηση με την Δόξα όπου προηγείται με 3-0 πλεόν στο 77′

46′ Σέντρα στο παιχνίδι για το β’ μέρος, με μια αλλαγή για την Ξάνθη, με τον Κέβιν να παίρνει την θέση του Τσαμούρη. Με το καλημέρα πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος για τον ΑΟΞ, ο Γκέκας μπλόκαρε το σουτ του Τάτου στα 22”.

49′ Πιέζει η Ξάνθη και προσπαθεί να επιβάλει το ρυθμό της.

51′ Η Παναχαϊκή ισοφαρίζει σε 2-2 στο 83′ τον Καραϊσκάκη.

54′ Κόρνερ από την σέντρα του Κέβιν για την Ξάνθη.

55′ Γκοοοοοοολ για την Ξάνθη. Από την εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Έμπερτ, έκανε άστοχη έξοδος ο Γκέκας και ο Θυμιάνης ισοφάρισε το παιχνίδι για την Ξάνθη πολυ νωρίς στο β΄μέρος. Λεβαδειακός – ΑΟ Ξάνθη 1-1.

58′ Φάουλ για την Ξάνθη έξω από την περιοχή και κίτρινη κάρτα για τον Νίκα σε μαρκάρισμα στον Τάτο. Πλεόν και οι δύο αμυτνικοί χαφ των γηπεδούχων είναι κιτρινισμένοι.

59′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Έμπερτ, η μπάλα άουτ περίπου μισό μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

60′ Κόρνερ για τον Λεβαδειακό από την παρέμβαση του Κέβιν, η μπάλα απομακρύνεται.

61′ Κίτρινη κάρτα για τον Λεβαδειακό με τον Ενομό και πάλι για μαρκάρισμα πάνω στον Ανδρέα Τάτο στον χώρο του κέντρου.

63′ Γκολ στο 95′ για τον Ιωνικό που ισοφαρίζει σε 1-1 μέσα στον Διαγόρα Ρόδου.

65′ Σαφώς καλύτερη και πιο επιθετική η Ξάνθη στο β’ μέρος, συνεχίζει να πιέζει τον Λεβαδειακό που δεν έχει την ίδια εικόνα.

67′ Τελικά απότελέσματα στα υπόλοιπα παιχνίδια που ξεκίνησαν στις 15:00: Διαγόρας – Ιωνικός 1-1, ΟΦΙ – Απόλλων Λάρισας 0-0, Χανιά – Εργοτέλης 0-1, Παναχαϊκή – Καραϊσκάκης 2-2, Τρίκαλα – Δόξα Δράμας 3-0. Πάντα παραμένει το 1-1 στην Λιβαδειά.

69′ Μακρινό σουτ του Σάββα Σιατραβάνη, αρκετά μέτρα άουτ.

71′ Σημαντική στιγμή για τον Λεβαδειακό. Σουτ του Πολέτο στην κίνηση εντός περιοχής, η μπαλα περίπου ένα μέτρο άουτ.

72 Κίτρινη κάρτα για τον ΑΟΞ στον Θυμιάνη, δεύτερος μετά τον Δημούτσο.

73′ Κόρνερ για τον Λεβαδειακό από τον Μπέντο, μετά από γέμισμα στην περιοχή.

74′ Εκτέλεση του Μεχία, απομάκρυνε με γροθιές ο Μπέντο και στην συνέχεια το σουτ του Συμελίδη αρκετά μέτρα άουτ.

75′ Μπαίνουμε στο τελευταίο τέταρτο, η Ξάνθη προσπαθεί κυρίως με τον εξαιρετιό σήμερα Τάτο να δημιουργήσει μια φάση για το νικητήριο γκολ.

77′ Ο Βόλτερς στην θέση του Σάββα Σιατραβάνη.

78′ Τα δύο πρώτα παιχνίδια της Ξάνθης κρίθηκαν στις καθυστερήσεις. Για να δούμε αν συμβεί το ίδιο για τρίτη διαφοχική φορα.

79′ Η Ξάνθη προσπαθεί να χτίσει τις επιθέσεις από πίσω, ο Λεβαδειακός περιμένει στο μισό γήπεδο.

82′ Ισορροπημένο το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά, χωρίς την μεγάλη φάση.

84′ Κόρνερ για τον Λεβαδειακό, μετά την κόντρα στο σουτ του Νίκα.

85′ Απομάκρυνε ο Τζούρμαν, και στην συνέχεια κέρδισε φάουλ ο Βόλτερς, που είδε όμως την κίτρινη για την αντίδρασή του.

86′ Αλλαγή για την Ξάνθη, ο Τάσος Παπάζογλου στην θέση του Θυμιάνη. Φαίνεται πως θα παίξει στα χαφ ο Παπάζογλου.

87′ Παραμένει το 1-1. Μπαίνουμε στα τελευταία κρίσιμα λεπτά και το ενδιαφέρον ειναι στο «κόκκινο». Σπουδαία ευκαιρία με το σουτ του Γαϊτανίδη για τον Λεβαδειακό να κοντράρει και να φέυγε σε κόρνερ.

88′ Ο Βόλτερς απομακρύνει το κόρνερ χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

90′ Φάουλ του Βέρκερ πάνω στον Μεχία αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή που δίνει όμως την ευκαιρία για ένα γέμισμα. Κανένα πρόβλημα για τον Μπέντο που μπλόκαρε την μπάλα. Θα ακολουθήσουν 5 λεπτά καθυστερήσεις.

90+3′ Η Ξάνθη προσπαθεί να επιτεθεί από πίσω, ο Λεβαδειακός περιμένει καλοστημένος.

90+4′ Ο Καπνίδης η τέταρτη αλλαγή του Πόποβιτς.

90+5′ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ευκαιρία για την Ξάνθη. Μαγική λόμπα του Καπνίδη από το κέντρο του γηπέδου στη μοναδική επαφή του με την μπάλα, εκτός εστίας ο Γκέκας που έχασε την φάση αλλά η μπάλα περνάει εκατοστά άουτ.

90+5′ Τέλος αγώνα. Προβληματική η Ξάνθη στο πρώτο μέρος βρέθηκε να χάνει δίκαια με 1-0. Υπήρξε αντίδραση στο β’ μέρος και ήθρε η ισοφάριση. Ο Καπνίδης έχασε την ευκαιρία να βάλει το γκολ της χρονιάς και να γίνει ξανά ο ήρωας μετά το γκολ στο 90+8′ κόντρα στον Ιωνικό. θα υπάρξει αναλυτικό ρεπορτάζ σε λίγα λεπτά. Τελικό αποτέλεσμα Λεβαδειακός – ΑΟ Ξάνθη 1-1.