Γ’ Εθνική: Προανήγγειλε ακύρωση προκήρυξης και ίσως ακύρωση των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, κατά πάσα πιθανότητα θα ακυρωθεί η μέχρι τώρα προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής και άμεσα θα βγει νέα προκήρυξη ώστε το πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί να είναι δίκαια για όλες τις ομάδες.

Αυτό ενδεχομένως να σημαίνει ωστόσο και ακύρωση των αποτελεσμάτων που υπήρχαν μέχρι στιγμής, βάσει των οποίων για παράδειγμα ο Ορφέας Ξάνθης ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας την στιγμή της διακοπής έχοντας μάλιστα κερδίσει τον Ηρακλή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ουσιαστικά ο Ηρακλής προαναγγέλει ενδεχόμενο διεξαγωγής του πρωταθλήματος σε έναν γύρο και ουδέτερες έδρες. Η ενημέρωση του Ηρακλή, στην επίσημη σελίδα του στο facebook έχει ως εξής:

«ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΦ’ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΗ-ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-1-2021 Η ΑΠΟΦΑΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ

Η διοίκηση του Ηρακλή  βρίσκεται σε αναμονή για την απόφαση της Παρασκευής.
Σήμερα στις 27-1-2021 στο συμβούλιο που έγινε συζητήθηκαν θέματα για οικονομικά, χορηγούς, αγωνιστικά,γήπεδο και για το πως θα κινηθεί ο σύλλογος στην συνέχεια της νέας προσπάθεια του Ηρακλή.
Την Παρασκευή 29-1-2021 όπως δείχνουν όλα και με την ενημέρωση που έχουμε ως διοίκηση του Ηρακλή μαζί με την απόφαση της Football League θα ανακοινώσουν και για την Γ εθνική…

Όπως σας ενημερώσαμε και στις προηγούμενες ανακοινώσεις θετικοί φαίνονται να είναι μέχρι τώρα οι αρμόδιοι επιστήμονες για την επανέναρξη πρώτα για προπονήσεις στις  αρχές Φεβρουαρίου και έπειτα μέσα σε 15 μέρες εξετάζωντας  κατά πόσο θα έχουν μειωθεί τα κρούσματα θα δώσουν το <<ΟΚ>> για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, δίνοντας περιθώριο βέβαια στον προπονητή της κάθε ομάδας να προετοιμάσει όσο καλύτερα τους ποδοσφαιριστές του για την δύσκολη επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Κατά πάσα πιθανότητα όμως θα ακυρωθεί η μέχρι τώρα προκήρυξη του πρωταθλήματος  και άμεσα θα βγει νέα προκήρυξη ώστε να βγει σωστά το πρωτάθλημα αλλά όσο το δυνατόν δίκαια για όλες τις ομάδες».