Χαιρετίζουν ο ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης και ο Άγγελος Παυλακάκης την απόφαση για το νέο ταρτάν στο ΔΑΚ

Με ανακοίνωσή του, ο ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης γνωστοποίησε την χαρά και την ικανοποίησλη του για την επικείμενη ανακατασκευή του ταρτάν του ΔΑΚ Ξάνθης, καθως εγκρίθηκε το κονδύλι το των 752.000 ευρω.

Μάλιστα, για την σημαντική αυτή εξέλιξη τοποθετήθηκε και ο Άγγελος Παυλακάκης από την Αθήνα, που ξεκίνησε από αυτό το Στάδιο και έγινε πρωταθλητής Ευρώπης.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΦΚΑ:

Με χαρά σήμερα ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά από τον βουλευτή Ξάνθης κ. Τσιλιγγίρη Σπυρίδων ότι έχουν εγκριθεί τα χρήματα για την αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα στο ΔΑΚ (ΑΣΠΙΔΑ). Είναι θέμα χρόνου πλέον η εύρεση αναδόχου εταιρείας που θα αναλάβει το έργο και η αποπεράτωση του. Ο σύλλογός μας είχε καταθέσει αίτημα για έργα αναβάθμισης του γηπέδου με προτεραιότητα την αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα τόσο στον Δήμο (αρ. πρωτ. 25462 27/9/2019) ,στην περιφέρεια (αρ. πρωτ.16685 ΞΓΠΕ 1629 30/9/2019) αλλά και στο πολιτικό γραφείο του κ.Τσιλιγγίρη. Η ανταπόκριση και των τριών φορέων ήταν θετική και άμεση προς την επίλυση. Ένα έργο υψίστης σημασίας αρχικά για την ασφαλή προπόνηση των παιδιών. Ελπίζουμε στην υλοποίηση και των υπολοίπων αιτημάτων μας. Ευχαριστούμε ως Σωματείο και τους τρεις φορείς που ανταποκρίθηκαν άμεσα και είμαστε στη διάθεση τους για οποιαδήποτε περαιτέρω συνεργασία που σκοπό θα έχει την αναβάθμιση του αθλητισμού στο δήμο μας και κατ΄ επέκταση στο νομό. ΜΕ ΤΙΜΗ ΔΣ ΑΠΟΦΚΑ ΞΑΝΘΗΣ

Από την πλευρά του ο Αγγελος Παυλακάκης έγραψε:

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΥ ΩΣ ΑΘΛΗΤΗ, ΑΠΟΦΚΑ ΞΑΝΘΗΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΥΗΚΟΑ ΩΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΣ Κ. ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΔΑΚ ΞΑΝΘΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΤΙΒΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑ ΠΟΥ ΓΥΜΝΑΖΟΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ Η ΞΑΝΘΗ ΠΕΡΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΩ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.