Volley League: Διάψευση Φίλιππου για “τράμπα” Κασαμπαλή – Προύσαλη και απάντηση Πιτούλια στα δημοσιεύματα

Διαψεύδεται η “τράμπα” του Σταύρου Κασαμπαλή με τον Κώστα Προύσαλη ανάμεσα σε Φίλιππο Βέροιας και Ολυμπιακό. Αντίδραση του Προέδρου του Φίλιππου Βέροιας για τα δημοσιεύματα.

Μετά τις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Αλεξανδρουπολίτης, Σταύρος Κασαμπαλής θα ανηφόριζε για την Βέροια και ως αντάλλαγμα ο Κώστας Προύσαλης θα κατηφόριζε για τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό.

Ο Φίλλιπος Βέροιας εξέδωσε άμεσα ανακοίνωση, με την οποία διέψευσε τις φήμες αυτές θέλοντας να υπενθυμίσει ότι σκοπός της διοίκησης είναι η ενδυνάμωση της ομάδας και όχι η αποδυνάμωση της.

Μετά την ανακοίνωση αυτή, θέμα του Στέφανου Λεμονίδη στο fosonline.gr, ανέφερε ότι ο Κώστας Προύσαλης ήθελε να μετεγγραφή στον Ολυμπιακό, με τον Φίλιππο Βέροιας να μην του επιτρέπει την μετακίνηση αυτή.

Το δημοσίευμα αυτό ανάγκασε τον Δημήτρη Πιτούλια, Προέδρο της Βεροιώτικης ομάδας να απαντήσει σε αυτά τα δημοσιεύματα αναφέροντας, “σπάνια έως πότε δεν μπαίνω στη λογική να ασχοληθώ με δημοσιεύματα αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος…..Ο αρχηγός της ομάδας μας, Κώστας Προύσαλης, ποτέ δεν ήθελε να πάει στον Ολυμπιακό και ήταν ξεκάθαρος απέναντι στον Φίλιππος Βέροιας! Ακόμα όμως και να ήθελε να πάει εγώ ποτέ δεν θα έβαζα την υπογραφή μου, καθώς είναι η σημαία της ομάδας μας και δεν πρόκειται να τον άφηνα να πάει σε καμία ομάδα ως το τέλος Μαϊου που δεσμεύεται με συμβόλαιο…Επίσης ο Φίλιππος Βέροιας σεβόμενος τις αρχές και τις αξίες του και για όσο χρονικό διάστημα είμαι εγώ πρόεδρος δεν πρόκειται “ΠΟΤΕ” να φύγει βασικός παίκτης της ομάδας ακόμα κι αν υπάρχει μεγάλο οικονομικό όφελος. Αυτό το αποδείξαμε και με την άκρως δελεαστική πρόταση προς τον Τζούλιαν Μπίσετ από το Μπαχρέιν αλλά και με την πρόταση που είχε ο Γιώργος Τζιουμάκας από την Τουρκία πριν ένα μήνα. Όσο για τον δεύτερο λογο που αναγράφει το συγκεκριμένο δημοσίευμα απλά είναι εμετικό και λυπάμαι πολύ που θέλετε να δηλητηριάσετε το βόλεϊ. Προσπαθείτε να ποδοσφαιροποιήσετε και το βόλεϊ και βλέπεται παντού φαντάσματα. Ο Φίλιππος Βέροιας βαδίζει μόνος του και δεν μπαίνει στο άρμα καμίας ομάδας….”