Ο Κούγιας σε ρόλο Πανόπουλου αναζητά τον… «Μπιλ Πάπας της ΑΕΛ» με διπλή τιμή στο πωλητήριο

«Πωλητήριο» στην ΑΕΛ φέρεται να έβαλε ο Αλέξης Κούγιας, καθώς σύμφωνα με την αρκετά έγκυρη τοπική εφημερίδα της Λάρισας «Ελευθερία», ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» εμφανίζεται έτοιμος να πουλήσει την ομάδα.

Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα υπάρχει και διπλό αντίτιμο καθώς οι «βυσσινί» μάχονται για την παραμονή τους στη Super League 1.

Εφόσον, λοιπόν, η ΑΕΛ παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, ο Κούγιας αξιώνει 8 εκατομμύρια ευρώ για τις μετοχές του. Σε περίπτωση που υποβιβαστεί στη Super League 2, το αντίτιμο πέφτει στο μισό, ήτοι στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, σημειώνεται στο ρεπορτάζ ότι εφόσον η ΑΕΛ παραμείνει στη Super League 1 και δεν πουληθεί, τότε του χρόνου στο γήπεδο δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνον οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, κίνηση που θυμίζει τακτικές Χρήστου Πανόπουλου.

Οπως τακτική Πανόπουλου θυμίζει και η πώληση της ΑΕΛ με διπλή τιμή, καθώς κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση του ΑΟΞ. Αλλο ποσό θα έδινε ο Πάπας αν η ομάδα ήταν στην SL1 και άλλο έδωσε τελικά.

Υπενθυμίζεται ότι πολύ πρόσφατα ο Κούγιας έκανε δηλώσεις με τις οποίες υποστήριξε ότι δεν σκοπεύει να φύγει από την ΑΕΛ, ερχόμενος μάλιστα σε ανοιχτή κόντρα με τον αντιδήμαρχο. Ωστόσο αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι έχουν περάσει αρκετές ώρες από το δημοσίευμα, που είναι μάλιστα πρωτοσέλιδο, και ο ίδιος δεν έκανε ακόμα καμία δήλωση για αυτό το θέμα…