Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Λάμπρος Πιτακούδης από την Σοστάνι

Στην δεύτερη κατηγορία της Σλοβενίας, όπως είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός Αλεξανδρουπολίτης κεντρικός, Λάμπρος Πιτακούδης.

Ο 2.02 κεντρικός, ο οποίος είναι προϊόν των ακαδημιών του Εθνικού Αλεξανδρούπολης την φετινή χρονιά θα συνέχιζε την καριέρα του στον Ηρακλή, ο οποίος λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Volley League είχε αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα οι παίχτες να μείνουν ελεύθεροι.

Ο ίδιος επέλεξε την Σλοβενία και την Σοστάνι, ιστροική ομάδα της χώρας, η οποία όμως φέτος αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία και οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας με σκοπό την επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Πριν ξεκινήσει το βασικό μέρος της σεζόν με τον β’ γύρο, η ομάδα ενισχύθηκε με έναν νεαρό 18χρονο και 202 εκατοστά ψηλό Έλληνα κεντρικό μπλοκέρ, τον Λάμπρο Πιτακούδη. Μετά την απόφαση του Gregor Javornik να σταματήσει το βόλεϊ, ο προπονητής Zoran Keda είχε δύο παίκτες διαθέσιμους για μεγάλο χρονικό διάστημα, πριν από το τελευταίο μέρος της σεζόν. Ο νεαρός Έλληνας θα βοηθήσει την ομάδα σε προπονήσεις και αγώνες. Είναι μέλος των μικρών ηλικιακών κατηγοριών της Εθνικής Ελλάδας και αγωνίστηκε για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης».