Βασικός ο Σιώπης στην σπουδαία νίκη 4-3 της Αλάνια επί της Ανκαραγκουτσού

Επιστροφή στα τρίποντα μετά από 4 αγωνιστικές για την Αλανιασπορ του Μανώλη Σιώπη.

Η ομάδα των τριών Ελλήνων επικράτησε εντός έδρας με 4-3 της Ανκαραγκουτσού για την 21η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, με τον Μπακασέτα να σκοράρει το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έβαλε γκολ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος και έφτασε τα 7 τέρματα στη φετινή Superligi.

Το παιχνίδι ξεκίνησε στραβά για την Αλάνιασπορ, που βρέθηκε στο 28’ να χάνει με 0-2, όμως, στη συνέχεια ανέβασε στροφές και με γκολ των Ουτζάν στο 37΄ και Μπακασέτα στο 54΄ έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 62’ ο Μπαμπατσάρ έκανε το 3-2 για τους γηπεδούχους, με τον Μπατζί στο 65’ να ισοφαρίζει σε 3-3. Το γκολ που έδωσε το τρίποντο της νίκης στην Αλάνιασπορ πέτυχε ο Μουμπάντζε στο 79’.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Σιώπης και Μπακασέτας ξεκίνησαν βασικοί στο σημερινό παιχνίδι, με τον πρώτο να γίνεται αλλαγή στο 88’ και τον δεύτερο να μένει στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Ο Τζαβέλλας ήταν τιμωρημένος και δεν αγωνίστηκε.

Η Αλάνια μετά από 20 αγωνες είναι πέμπτη με 34 βαθμούς, αρκετά μακριά πλέον από την κορυφή που βρίσκεται η ασταμάτητη Μπεσίκτας που έχει 44.