Συμπλήρωσε 100 νίκες ο Αντωνίου πριν αντιμετωπίσει την αγαπημένη του Ξάνθη

Τις 100 νίκες στην καριέρα του ως προπονητής έφτασε ο Σωτήρης Αντωνίου, που έκανε μεγάλη καριέρα ως παίκτης για τέσσερα χρόνια της Ξάνθης.

Ο νυν τεχνικός του Λεβαδειακού έχοντας αυτο το παράσημο χάρη στην εκτός έδρας επικράτηση του Λεβαδειακού στην Κρήτη επί του Εργοτέλη, θα περιμένει πλέον να αντιμετωπίσει τον ΑΟΞ την Τετάρτη.

Μετα τη νίκη στο Ηράκλειο ο Σωτήρης Αντωνίου δήλωσε:

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, σε αυτή τη χρονική στιγμή στο πρωτάθλημα. Απέναντι σε μια ομάδα που είναι απο τις καλύτερες στην κατηγορία. Με το στυλ του παιχνιδιού που παίζει. Για κάθε ομάδα εδώ θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Παίξαμε έξυπνα και μυαλωμένα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Είχαμε ένα επιπλέον πρόβλημα να διαχειριστούμε, καθώς είχαμε και την κούραση.

Ο Εργοτέλης δεν είχε παιχνίδι μεσοβδόμαδα όπως εμείς. Όμως φαινόταν στο γήπεδο, ότι αυτό που θέλαμε να πάρουμε θα το πάρουμε. Είχαμε την υπομονή και το καταφέραμε. Δεν μπορούμε να χαρούμε με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε όλα τα φόντα να πετύχουμε το στόχο, που είναι καθαρά η πρώτη θέση και η άνοδος. Είμαστε στην πρώτη θέση και δείχνουμε στο γήπεδο τι μπορούμε να κάνουμε».