Οι πρώτες θρακιώτικες αντιδράσεις από τους αθλητές στην Α2 Ανδρών και Γυναικών

Μεγάλη δυσαρέσκεια και στεναχώρια επικρατεί στις τάξεις των αθλητών και αθλητριών των πρωταθλημάτων της Α2 Ανδρών και Γυναικών.

Το ThrakiSporS επέλεξε να μιλήσει με αρκετούς από αυτούς, με τους περισσότερους να συμφωνούν στο ίδιο ακριβώς, ότι το τέλος του πρωταθλήματος χωρίς καν να ξεκινήσει είναι πλήγμα στον αθλητισμό και στην ψυχοσύνθεση των αθλητών και αθλητριών που δεν πρόλαβαν να αγωνιστούν καθόλου, μένοντας με την αγωνία να μπουν στο γήπεδο εδώ και αρκετούς μήνες.

Επιπρόσθετα υπάρχει έντονος προβληματισμός για την επόμενη χρονιά καθώς η ανυπαρξία αγωνιστικής δράσης για σχεδόν δύο χρόνια, αν φυσικά γίνουν τα πρωταθλήματα του χρόνου, μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς σε αθλητές αλλά και μεγάλη αλλοίωση των πρωταθλημάτων.

Τέλος, από τους περισσότερους αθλητές εκφράζεται η απογοήτευση ότι δεν υπήρχε κάποιο οργανωμένο σχέδιο και ένα πλάνο από την αρχή έτσι ώστε να ήξεραν οι σύλλογοι και οι αθλητές που να βαδίσουν. Οι αντιδράσεις τους αναμένεται να πάρουν επώνυμη μορφή μόλις υπάρξουν επώνυμες ανακοινώσεις.