«Βράζουν» για Γαβριηλίδη και ΕΠΟ στον Άρη για την ημερομηνία της ρεβάνς στην Τρίπολη πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Με την Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ (της οποίας πρόεδρος είναι ο προεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης) τα έχουν βάλει στον Άρη, καθώς ανατράπηκε όλος ο σχεδιασμός τους για τον επαναληπτικό αγώνα με τον Αστέρα που ορίστηκε για την μεθεπόμενη Πέμπτη αντί για την Τρίτη.

Το ματς αυτό θα διεξαχθεί στην πόλη της Αρκαδίας όμως οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά λίγες μέρες πριν για τον θεσμό του πρωταθλήματος στο ίδιο γήπεδο. Συγκεκριμένα στις 30/1, το άλλο Σάββατο. Έτσι, ο Άρης έκανε αίτημα για να διεξαχθεί Τρίτη (2/2) η ρεβάνς, προκειμένου να μη χρειαστεί να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να παραμείνει στην Τρίπολη.

Μάλιστα, σε μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης διαρρέεται ότι υπήρξε συναίνεση τόσο από τον Αστέρα όσο και από το κανάλι το οποίο θα κάλυπτε τον αγώνα. Παρ’ όλα αυτά η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ, του Μάνου Γαβριηλίδη, αρνήθηκε να κάνει δεκτό το αίτημα. Και όρισε τη ρεβάνς του ζευγαριού για την Πέμπτη 4/2, ενώ στις 7/2 ακολουθεί ο αγώνας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Πλέον γίνεται αδύνατο να μείνει μια εβδομάδα στην Τρίπολη όπως σχεδίαζε η αποστολή του Άρη κι έτσι θα επιστρέψει αναγκαστικά στη Θεσσαλονίκη για δύο μέρες πριν ταξιδέψει εκ νέου στην Τρίπολη.