Με ασίστ του βασικού Ριέρα νίκη-ανατροπή της ΑΕΛ επί της Δόξας Κατακωπιάς

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού Σίτο Ριέρα αγωνίστηκε και πάλι βασικός και μπορεί να μην βρήκε δίχτυα, αλλά πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση, έχοντας και μια ασίστ.

Για την ιστορία, η ΑΕ Λεμεσού νίκησε με ανατροπή την Δόξα (3-1), έφτασε τις δεκατρείς νίκες στο Κυπριακό πρωτάθλημα και ανέβηκε πάλι στη δεύτερη θέση και στο -2 από τον πρωτοπόρο, Απόλλωνα Λεμεσού.

Στα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 8′ με τον Σαντίκ να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε μετά από το κράτημά του από τον Ριέρα. Η ισοφάριση ήρθε στο 36′ όταν ο Τόρες κέρδισε το πέναλτι απ’ τον μέσο της Δόξας, Τραϊσέφσκι. Ο Μαέ ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχος, νικώντας τον Σισκόφσκι για το 1-1 στο 38ο λεπτό!

Οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή μέσα σε πέντε λεπτά με σκόρερ και πάλι τον Μαέ. Συγκεκριμένα μετά από το κόρνερ του Τόρες από αριστερά, σημάδεψε στο πρώτο δοκάρι εκεί που ο Μαέ κινήθηκε σωστά, πρόλαβε την λανθασμένη έξοδο του Σισκόφσκι και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 2-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Τα πάντα τελείωσαν στο 65′, όπου η ΑΕΛ πέτυχε και τρίτο τέρμα, αυτή τη φορά μετά την ωραία ασίστ του Ριέρα που έστρωσε στον Τόρες ο οποίος από κοντά πλάσαρε εύστοχα για το 3-1.