Κύπελλο Ελλάδας: Υπό το βλέμμα Λοντίγκιν σκόραρε ο καλός του φίλος Γούτας στην ισοπαλία των «Ζωσιμάδων»

O νέος γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννενα και πρώην της Ξάνθης Γιούρι Λοντίγκιν παρακολούθησε από την κερκίδα των Ζωσιμάδων την ισόπαλη αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Ατρόμητο με 2-2 για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μάλιστα, είδε έναν πρώην συμπαίκτη του στην Ξάνθη και καλο του φιλο, τον Δημήτρη Γούτα, να πληγώνει τη νέα ομάδα του.

Το σκορ άνοιξαν στο 26′ οι Περιστεριώτες με τον Στρούγγη, ο οποίος με ωραία και καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μουνίθ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.  

Οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν το κόρνερ και μετά από σέντρα που έγινε ο Παντελάκης έκανε ανενόχλητος την κεφαλιά και την έστειλε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μανδά, ο Ελευθεριάδης πήρε το «ριμπάουντ» και ανατράπηκε από τον Μουνίθ. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Ελευθεριάδης στο 33′ για το 1-1.

Ο συμπαίχτης του Λοντίγκιν στην Ξάνθη προ σχεδόν επταετίας, Δημήτρης Γούτας, έδωσε εκ νέου προβάθισμα για τον Ατρόμητο με ωραία γυριστή κεφαλιά στο 44′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιδες.

Ο Ατρόμητος δεν «καθάριζε» τον αγώνα και στο 67′ ο ΠΑΣ έφτασε στην ισοφάριση. Εξαιρετική πάσα του Καρτάλη για τον Ελευθεριάδη που βγήκε στην πλάτη της άμυνας με φανταστικό τακουνάκι έστρωσε στον Λεό που πλάσαρε εύστοχα για το 2-2.