Επιστροφή στις προπονήσεις για ΑΟΞ με αποφόρτιση και χωριστά γκρουπ

Στο γήπεδο επέστρεψαν, ύστερα από το ρεπό της Πέμπτης, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του ΑΟΞ.

Η προπόνηση έγινε με δύο γκρουπ παικτών, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ιωνικό να ακολουθούν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι άλλοι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα.

Παράλληλα, άρχισε ήδη η προετοιμάσια για το παιχνίδι της Λιβαδειάς, καθώς η αναμέτρηση με τη Δόξα έχει αναβληθεί. Αναμένεται πάντως να οριστεί καθώς η Δόξα πλέον έχει δικαίωμα συμμετοχής στην SL2.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ξάνθη:

«Η πρώτη νίκη στη SL2 και η αναβολή του αγώνα με τη Δόξα Δράμας για την 3η αγωνιστική, μετέτρεψε την Πέμπτη σε μέρα ξεκούρασης για τον ΑΟ Ξάνθης που είχε ρεπό. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στα γήπεδα το μεσημέρι της Παρασκευής και ταυτόχρονα ξεκίνησαν να δουλεύουν για την επόμενη αναμέτρηση, αυτήν της επόμενης Τετάρτης με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε δύο γκρουπ ταχύτητας με όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Ιωνικό να ακολουθούν πιο ελαφρύ πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι τις ασκήσεις κατοχής μπάλας και τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Τζόσουα Μπριλάντε και Κώστας Βαλμάς, ενώ μακροχρόνια τραυματίας είναι ο Βασίλεφ.»