Οι πρώτες δηλώσεις του Νάση Στοΐνοβιτς μετά το επαγγελματικό του ντεμπούτο πριν ενηλικιωθεί

Σε ηλικία μόλις 17 ετών ο Κομοτηναίος Νάσης Στοΐνοβιτς έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο σ την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, που έγινε στο πλαίσιο της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο νεαρός παίκτης της ΑΕΛ κλήθηκε να κάνει δηλώσεις στην Cosmote TV, που έχει τα δικαιώματα του Κυπελλου. Με αφορμή την συμμετοχή του, ανέφερε:

«Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον στο Ελληνικό πρωτάθλημα προωθούνται και νέα παιδιά. Είμαι πολύ χαρούμενος και για μένα που κατάφερα να πετύχω το στόχο μου, που ήταν να κάνω το ντεμπούτο μου, πριν κλείσω τα 18. Αλλά όσο χαρούμενος είμαι αυτό που με νοιάζει περισσότερο είναι το αποτέλεσμα της ομάδας είτε είναι κακό είτε είναι καλό και η εικόνα μέσα στο γήπεδο. Εγώ από ότι καταλαβαίνετε αυτό που με νοιάζει περισσότερο αυτή τη στιγμή είναι η εικόνα της ομάδας».

Σε ερώτημα τι έφταιξε πέρα από τις αλλαγές και αν το μυαλό των παικτών είναι περισσότερο στο πρωτάθλημα, ο Νάσης Στοΐνοβιτς ανέφερε: «Κυρίως αυτό ότι η ομάδα είναι σε μια θέση στο πρωτάθλημα που δεν της αρμόζει και είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα, γιατί θέλουμε να ανέβουμε στις μεγαλύτερες θέσεις. Γιατί εκεί αξίζει να είναι η ΑΕΛ με την ιστορία της και πιστεύω πως αυτός ήταν ο κύριος λόγος που το παιχνίδι ήταν πιο δύσκολο».