Δίνει το σύνθημα ο αρχηγός: «Δείξαμε νοοτροπία νικητή, παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι»

Ο αρχηγός του ΑΟΞ Γιάννης Στάθης έκανε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας για τη μεγάλη νίκη επί του Ιωνικού.

«Ηταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τελος καλό όλα καλά. Καταφέραμε και πήραμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά σε εκείνο δυστυυχως στα τελευταια λεπτα δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ.

Σήμερα καταφέραμε και σκοράραμε έστω στο τέλος και πανηγυρίσαμε τη νίκη. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Σήμερα δείξαμε νοοτροπία νικητή. Ευχομαι να κρατήσουμε αυτήν την αγωνιστική συμπεριφπρά και στα επόμενα παιχνίδια», ανέφερε αρχικά ο Στάθης.

Ακόμα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας: «Θέλω εκ μέρους όλων των παικτών να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βρέθηκε κοντά μας, αυτούς τους λίγους που επιτρέπονται. Του αφιερώνουμε την νίκη και ευελπιστούμε από δώ και πέρα να τους χαρίζουμε μόνο νίκες».

Τελος ο Στάθης αναφέρθηκε και στις μικρότερες κατηγορίες. «Ευχομαι να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα της Football League. Οι συνάδελφοι στις μικρότερες κατηγορίες έχουν οικογένειες, είναι το επάγγελμά τους, ελπιζω να χαρούν και αυτοι με την σειρά τους τα παιχνίδια. Όπως ξεκινησαμε και εμείς, ευχομαι οι αρμοδιοι να κάνουν το συντομότερο δυνατόν το ίδιο και με αυτους».