Volley League: Τηλεοπτικά η Εβρίτικη μάχη στο ΠΑΟΚ – Φοίνικας Σύρου

Το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής στην Volley League είναι αυτό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Φοίνικα Σύρου, στην Θεσσαλονίκη, με έντονο Εβρίτικο χρώμα και από τις δύο ομάδες και με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ.

Κώστας Δεληκώστας και Ραφαήλ Κουμεντάκης από πλευράς ΠΑΟΚ και Δημήτρης Γκαράς και Θεοδόσης Ηλίας από πλευρά Φοίνικα Σύρου θα διασταυρώσουν τα “ξίφη” τους με φόντο την κορυφή του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο “Δικέφαλος”, του Εβρίτη προπονητή, Κώστα Δεληκώστα και του Εβρίτη ακραίου, Ραφαήλ Κουμεντάκη θέλουν να πετύχουν την νίκη έτσι ώστε να σκαρφαλώσουν στην κορυφή του πρωταθλήματος και να πάρουν ένα σημαντικό προβάδισμα στην μάχη του τίτλου απέναντι στους “πειρατές”.

Απεναντίας, ο Φοίνικας Σύρου, του Εβρίτη λίμπερο, Δημήτρη Γκαρά και του Εβρίτη πασαδόρου, Θεοδόση Ηλία, μετά την νίκη εντός έδρας επι του Ολυμπιακού, θέλει να πετύχει ένα σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι σε ακόμη έναν διεκδικητή του τίτλου για να πάρει αυτός το προβάδισμα στην βαθμολογία καθώς θα σκαρφαλώσει στην κορυφή.

ΠΑΟΚ και Φοίνικας Σύρου αποτελούν έναν από τους τέσσερις διεκδικητές του τίτλου μαζί με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και με την φετινή δομή του πρωταθλήματος όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί καθώς οι τέσσερις πρώτοι μεταφέρουν και βαθμολογία και αποτελέσματα στα play off, όπου πάλι θα παίξουν όλοι με όλους.

Ο αγώνας διεξάγεται την Παρασκευή και θα μεταδοθεί στις 20:00 από την ΕΡΤ3.