LIVE από το Arena των Πηγαδίων για την SL2: ΑΟ Ξάνθη – Ιωνικός Νίκαιας

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγωνα ΑΟ Ξάνθη – Ιωνικός Νίκαιας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρια να πληροφορηθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα του ΑΟΞ με τον Ιωνικό Νίκαιας για την 2η αγωνιστικική της SL2.

Ωρα 13:55 Η αναμέτρηση ξεκινά στις 15:00 όπως και άλλα τρία παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής, ενώ μισή ώρα αργότερα ξεκινά το άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Χανιά.

Ωρα 13:58 Ως γνωστόν λόγω της πανδημίας το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών και δεδομένου ότι δεν θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη, ο μόνος τρόπος άμεσης ενημέρωσης θα είναι μέσω αυτής της ανάρτησης.

Ωρα 14:02 Οπως θα δείτε σε λιγο και σε φωτογραφίες πλέον δεν υπάρχουν πράσινακαρεκλάκια ενώ έχουν γίνει αναμορφώσεις και στα δημοσιογραφικά και στος χώρους της φυσούνας και των αποδυτηρίων

Ωρα 14:06 Στον αγωνιστικό χώρο αυτην την στιγμή σχεδόν όλο το ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη μαζί με Ανέστη Τσετινέ και Γιωτη Παναγιώτου και παμε για τις συνθέσεις…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ωρα 14:10 Για την Ξάνθη κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται και πάλι ο Σάο Μπέντο. Δεξιός οπισθοφύλακας είναι ο Γιάννης Στάθης και αριστερός ο Κώστας Τσαμούρης, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μάθιου Τζούρμαν και Ντάρυλ Βέρκερ.

Ωρα 14:12 Στα χαφ θα είναι ο Κώστας Θυμιάνης μαζί με τον Ελίνι Δημούτσο και μπροστά τους, ο Ανδρέας Τάτος.

Ωρα 14:15 Αριστερά του πιθανότατα θα παίξει ο Σάββας Σιατραβάνης και δεξιά ο Πάτρικ Έμπερτ – αλλά μπορεί και ανάποδα. Στην κορυφή της επίθεσης ξεκινά και πάλι ο Θανάσης Παπάζογλου.

Ωρα 14:19 Πιο πάνω βλέπετε και την συνθεση του Ιωνικού ενώ ήδη βγαίνουν σιγά σιγα οι παικτες της Ξάνθης για προθέρμανση.

Ωρα 14:23 Οι δυο ομαδες αξίζει να σημειωθεί ότι ανέβηκαν μαζί το 1989 από την Β’ Εθνική στην Α’, τότε ο ΑΟΞ ως πρωταθλητής και ο Ιωνικός ως τριταθλητής.

Ωρα 14:26 Η Ξάνθη έμεινε βέβαια 31 χρόνια, ενώ ο Ιωνικός αν και βρήκε πριν την Ξάνθη στην Ευρώπη, υποβιβάστηκε και από το 2007 ουσιαστικά δεν ξανανέβηκε ποτέ στα μεγάλα σαλόνια.

Ωρα 14:35 Οι δύο ομάδες τελειώσαν την προθέρμανση και επέστρεψαν στα αποδυτήρια, πριν ξαναβγουν για την σέντρα του αγώνα. Ο Ματίας Κάστρο χαιρέτησε 2-3 ανθρώπους της Ξάνθης στην φυσούνα.

Ωρα 14:45 Αναμονή για την είσοδο των δύο ομάδων σε λίγα λεπτά.

Ωρα 14:50 Ανακοινώνονται οι συνθέσεις από τα μεγάφωνα.

Ωρα 14:52 Περίπου 100 φίλοι της Ξάνθης, και 10 του Ιωνικού από την απέναντι πλευρά των επισήμων αναμένουν την έναρξη του παιχνιδιού.

Ωρα 14:54 Κάνουν την είσοδο τους οι αναπληρωματικοί των δύο ομάδων και κατευθύνονται προς τους πάγκους.

Ωρα 14:57 Στον αγωνιστικό χώρο πρώτα οι βασικοί του Ιωνικού και μετά της Ξάνθης (υπό χειροκροτήματα), όπως ορίζει το νέο πρωτόκολλο.

Ωρα 14:58 Οι δύο αρχηγοί των ομάδων μαζί με τους διαιτητές σηκώνουν ένα πανό: «ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE ΤΩΡΑ»

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "ស ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ SL2 ΠΣΑΠ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE AFIFPRO AFIFPROMEMBER MEMBER"

Ωρα 15:00 Η πρώτη σέντρα στα Πηγάδια την φετινή σεζόν με τον Κάστρο για τον Ιωνικό!

1′ Ηχογραφημένα συνθήματα των φίλων της Ξάνθης από τα μεγάφωνα με την έναρξη του αγώνα, όπως συνηθίζεται σε πολλά γήπεδα της Ευρώπης. Πρώτο κόρνερ για τους φιλοξενούμενους που κέρδισε ο Μπρίτο, απομάκρυνε ο Θανάσης Παπάζογλου την εκτέλεση του Ρόλε.

2′ Μικρή ένταση στον παιχνίδι, με τον διαιτητή να διακόπτει την επικύνδυνη κόντρα του ΑΟΞ, αφού ο Κόρμπος βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Ανταλλαγή «γαλλικών» από τους λίγους φίλους των ομάδων.

5′ Πρώτη μεγάλη φάση για τον ΑΟΞ με το σουτ του Σιατραβάνη εντός περιοχής, μπλόκαρε ο Αναγνωστόπουλος.

7′ Αναγκαστική αλλαγή για τον Ιωνικό με τον Κόρμπο να μην μπορεί να συνεχίσει. Την θέση του παίρνει ο Τιέντσε.

10′ Δεύτερο κόρνερ για τον Ιωνικό, απομακρύνθηκε η μπάλα χωρίς κίνδυνο.

11′ Μαζί με το ματς των Πηγαδίων ξεκινησαν άλλα τρία παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής και ήδη έχουμε δυο γκολ σε Ρόδο και Κρήτη. Διαγόρας – Παναχαϊκή 0-1 και ΟΦ Ιεράπετρας – ΑΕ Καραίσκάκης Αρτας 0-1

14′ Πολύ ένταση, διακοπές και χωρίς ρυθμό τα πρώτο τέταρτο του αγώνα.

17′ Σπρωξίματα μεταξύ των παιχτών για συνεχόμενα σκληρα μακραρίσματα στο χώρπο του κέντρου. Ξαναξεσηκώνονται και οι φίλαθλοι των ομάδων.

20′ Τεραστα ευκαιρία για την Ξάνθη. Σεντρα του Εμπερτ απο δεξια, κεφαλια του Θαναση Παπαζογλου, εκατοστα αουτ απο το δεξι καθετο δοκαρι

23′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ιωνικό. Σουτ του Τιέντσε στο όριο της πειροχής λίγα εκατοστά αουτ.

25′ Ισορροπημένο παιχνίδι με εκατέρωθεν επιθέσεις μέχρι στιγμής

26′ Κορνερ για τον Ιωνικο, κεφαλιά του Ομαρ λιγα μέτρα αουτ

28′ Πάντως είναι κάπως προκλητικοί οι λιγοστοί φίλοι – επίσημοι των φιλοξεούμενων, διαρκώς βρίζουν και μιλάμε για κεκλεισμένων των θυρών αγωνα

30′ Χωρίς άλλη μεγάλη φάση το παιχνίδι. Ο ΑΟΞ προσοπαθέι να χτίσει από πίσω χωρίς να τα καταφέρει.

31′ Σουτ του Τάτου εκτός περιοχής, λίγα μέτρα άουτ.

33′ Πρώτη κάρτα στο παινχίδι για τον Βέρκερ, για Μαρκάρισμα πάνω στοιν Κάστρο στον χώρο του κέντρου.

34′ Φάουλ για τον Ιωνικό σε επικήνδυνο σημείο, αριστερά και λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή.

35′ Εκτέλεσε ο Ρόλε, αλλά απομάκρυνε με το κεφάλι ο Τάσος Παπάζογλου. Παραμένει το 0-0.

37′ Καλή στιγμή για την Ξάνθη. Σουτ και πάλι από τον Τάτο εκτός περιοχής, περίπου ενάμισι μέτρο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αναγνωστόπουλου.

40′ Πέντε λεπτα για το ημίχρονο, παραμένει το 0-0. Αναμένονται αρκετά λεπτά καθυστερήσεις με τις συνεχόμενες διακοπές των πρώτων λεπτών.

43′ Σουτ από τον Δημούτσο στο όριο της περιοχής, αρκετά μέτρα άουτ. Η Ξάνθη επιμένει, γύρισμα του Έμπερτ, σε κόρνερ ο Μουστάκης.

44′ Εκτέλεση του Τάτου, η μπάλα απομακρύνεται από τον Φουρλάνο.

45′ Δεύτερη κάρτα για την Ξάνθη στον αρχηγό Γιάννη Στάθη για πάτημα πάνω στον Μάναλη. Έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

45′ Θα ακολουθήσουν πέντε καθυστερήσεις.

45’+1 Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη, με το γύρισμα του Τσαμούρη από αριστερά να βρίσκει τον Σιατραβάνη σε πλεονεκτική θέση εντός περιοχής, αλλά ο τελευταίος έκανε «τσαφ» στην κίνηση.

45+4′ Τεράστια ευκαιρία να τον Ιωνικό, η μεγαλύτερη στο παινχίδι. Σέντρα από δεξιά, κεφαλιά του Μάναλη ελάχιστα εκατοστά πάνω από το δοκάρι του Μπέντο.

45+5′ Λήξη ημιχρόνου στο 0-0. Πάρτε μια ανάσα γιατί το δεύτερο ημίχρονο προβλέπεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΟ Ξάνθη – Ιωνικός Νίκαιας 0-0

Ωρα 15:54 Ισοπαλα και τα αλλα ματς που ειναι σε εξελιξη. Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας 0-0, Διαγόρας – Παναχαϊκή 1-1 και ΟΦΙ Ιεράπετρας – ΑΕ Καραϊσκάκης 2-2.

Ωρα 15:57 Επισης στο ματς που ξεκινησε μιση ωρα αργοτερα απο τα υπολοιπα και ειναι και τηλεοπτικό, εχουμε γκολ για τα Χανια και κατα συνέπεια Λεβαδειακός – Χανιά 0-1 λίγο πριν το ημιωρο

Ωρα 16:00 Θυμιζουμε οτι το ματς της Δοξας Δραμας με τον Εργοτέλη αναβλήθηκε λόγω του οοτι δεν εχει πάρει πιστοποιητικό η Δόξα και για τον λόγο αυτον σε αναβολή οδηγηθηκε και το ματς του Σαββάτου ανάμεσα σε ΑΟΞ και Δόξα.

Ώρα 16:04 Επιστρέφουν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, πρώτα της Ξάνθης και μετά του Ιωνικού. Με μια πρώτη όψη δεν φαίνεται να υπάρχουν αλλαγές.

46′ Σέντρα στο β’ μέρος για την Ξάνθη με τον Θανάση Παπάζογλου.

48′ Αξιζει να σημειωθεί ότι ο αγωνας μεταδίδεται και ραδιοφωνικά στο συνολο του από τον LIFE FM σε περιγραφή Στάθη Παπαδόπουλου, ενα θεμα που ενδιεφερε πολυ τους φιλάθλους. Για τους ενδιαφερόμενους γίνεται αναμετάδοση αυτής της περιγραφής και από το ThrakiSportS.

50′ Πεντε λεπτα στο δευτερο ημιχρονο χωρις καποια σπουδαια φάση

52′ Συνεχεια ακουγονται και φωναζουν οι 10 του Ιωνικου που ειναι εριστικοι αρκετα

54′ Πρωτη καρτα για τον Ιωνικο με τον μάναλη για μαρκαρισμα στον τσαμουρη

55′ Σουτ του εμπερτ διαγωνια στο οριο της περιοχης, η μπαλα κοντραρει και φευγει κορνερ.

56′ Η εκτέλεση από τον Έμπερτ με πάσα στον Σιατραβάνη, απομακρύνθηκε η μπάλα χωρίς κίνδυνο.

58′ Η Ξάνθη την κατοχή της μπάλας, πιέζει τον Ιωνικό που έχει παραχωρήσει μέτρα στο γήπεδο.

59′ Κόρνερ για την Ξάνθη, στην εκτέλεση και πάλι ο Έμπερτ αντί τουθ Τάτου.

60′ Διακοπή στο ματς, έντονη κινητοκότητα από τους φίλους του Ιωνικού που τρέχουν ανεξήγητα από την έξοδο του ασθενοφόρου. Αναστάτωση στους φίλους της Ξάνθης.

63′ Η διακοπή παραμένει εδώ και 3-4 λεπτά, η οπαδοι επιστρέφιουν στην «θέση», τους και ο Έμπερτ ετοιμάζεται να εκτελέσει το κόρνερ.

64′ Συνέχεια στο παιχνίδι, απομακρύνθηκε εύκολα το κόρνερ στο πρώτο δοκάρι.

65′ 20′ στο β’ μέρος. Ισορροπημένο παιχνίδι με καλό ρυθμό για τις δύο ομάδες, παραμένει το 0-0.

68′ Κόρνερ για τον Ιωνικό από δεξιά, απομακρύνεται η μπάλα μετά την εκτέλεση του Ρόλε.

69′ Τεράστια ευκαιρία για την Ξάνθη. Σέντρα απο δεξιά του Στάθη, ο ανενόχλητος Παπάζογλου από το όριο της μικρής περιοχής, από εκεί που δεν «συγχωρεί» σηνύθως, έστειλε την μπάλα άουτ.

70‘ Μεγάλη φάση του Ιωνικού, ο Μπέντο είπε το «όχι» σε καθαρό τετατέτ του Μάναλη.

71′ O Μπέτο παραμένει στον αγωνιστικό χώρο με τους γιατρούς της Ξάνθης να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, καθώς συγκρούστηκε με τον Μάναλη.

72′ Ο Μπέντο σηκώθηκε και συνεχίζει, αλλά ο Πόποβιτς σήκωσε καλού κακού τον Κελάβα για προθέρμανση.

75′ Παραμένει το 0-0 χωρίς φάσεις στα τελευταία λεπτά.

77′ Δύο αλλαγές για τον ΑΟΞ. Ο Μυστακίδης στο ντεμπούτο του στην θέση Σιατραβάνη και ο Κέβιν στην θέση του Τσαμούρη. Πιο επιθετικό τον σχήμα για τον Πόποβιτς στην προσπάθεια να πάρει το ματς.

80′ 10′ πριν το τέλος (χωρίς τις καθυστερήσεις) παραμένει το 0-0. Αναμένουμε αρκετά λεπτά καθυστερήσεις. Η αγωνία στο κατακόρυφο για τους λίγους φιλάθλους στο γήπεδο.

83′ Δεν υπάρχει μεγάλη φάση τα τελευταία λεπτά, πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου.

85′ Κίτρινη κάρτα στον Φουρλάνο για επικύνδυνο μαρκάρισμα. Οδεύουμε στα τελευταία λεπτά.

87′ Η Ξάνθη ψάχνει την στιγμή της, με τον Ιωνικό να είναι πολύ οργανωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα.

88′ Τρίτη αλλαγή του ΑΟΞ. Στην θέση του Θανάση Παπάζογλου ο Καπνίδης.

90′ Πιέζει η Ξάνθη. Έχει υποχωρήσει ο Ιωνικός που καταφέρνει να βγάλει τις άμυνες. Πάντα παραμένει το 0-0.

90+2 Κόρνερ για την Ξάνθη που κέρδισε ο Μυστακίδης. Στην εκτέλεση ο Έμπερτ, η μπάλα περνάει στο δεύθτερο δοκάρι χωρίς κίνδυνο.

90+4 Καρτα στον κόουτς του Ιωνικού για διαμαρτυρίες.

90+5 Φάουλ σε εξαιρετικό σημείο 3 μέτρα έξω από την περιοχή για την Ξάνθη. Ίσως μια από τις τελευταίες φάσεις στο ματς. Στην μπάλα Τάτος και Έμπερτ.

90+6 Η εκτέλεση του Έμπερτ στο τοίχος.

90+8 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για την Ξάνθη. Ο Κέβιν γύρισε τη μπάλα από αριστερά και ο Καπνίδης λυτρώνει του γηπεδούχους στο τελευταιο λεπτο των καθυστερησεων .

90+9 Τέλος στο ματς. Ο ΑΟΞ με γκολ μπάζερ μπίτερ παίρνει το πρώτο τρίποντο της νέας εποχής στο ντέρμπι με τον Ιωνικό. Ενα κουβάρι όλοι πανηγυρίζουν μια δυσκολη αλλά πολυ σημαντική νικη. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΟ Ξάνθη – Ιωνικός Νίκαιας 1-0