Κύπελλο Ελλάδος: Απόντος Καρασαλίδη στην άμυνα του Παναιτωλικού και παρόντος Τόρο εμφατικό πέρασμα του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο

O Ολυμπιακός του ξανθιώτη τεχνικού διευθυντή Βασίλη Τοροσίδη πέρασε με το εμφατικό 0-3 από το Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και ουσιαστικά πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές, για να ξεκουράσουν τους βασικούς και να δώσουν ευκαιρίες σε παίχτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Ξάνθης Τέλης Καρασαλίδης δεν ήταν στην αποστολή, καθώς ταλαιπωρείται εδώ και αρεκτό καιρό από τραυματισμό.

Το σκορ για τους ερυθρόλευκους άνοιξε ο Μπρούμα στο 20′ με ωραίο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή για το 0-1. Ο Βρουσάι διπλασίασε τα τέρματα στο 65′ όταν μετά από σέντρα του Ανδρούτσου και τελείωμα του Χασάν ο Μελίσσας έκανε την επέμβαση, με τον Βρουσάι προ κενής εστίας να γράφει το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Σισέ με κεφαλιά στο 85′, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τιάγκο Σίλβα.