Καταγγέλει «ζούγκλα» και «κλίμα τρομοκρατίας» στα Πηγάδια ο Ιωνικός

Σε καταγγελία με διαρροή σε αθηναϊκλα μέσα ενημέρωσης προχώρησε η διοίκηση του Ιωνικού, για τα οσα υποστηρίζει ότι έζησε η αποστολή της ομάδας στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Η ΠΑΕ της Νίκαιας κάνει λόγο για υπεράριθμους που βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά και… κλίμα τρομοκρατίας από άτομα των γηπεδούχων, που υποστηρίζει ότι μέχρι και μπάλα πέταξαν στο κεφάλι παίκτη των «κυανόλευκων» (αναφέρονται στην φάση στην οποία οι οπαδοί του Ιωνικού κινήθηκαν απειλητικά προς τον οδηγό του ασθενοφόρου και το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 5 λεπτά, μετάξύ 60′-65′).

Ωστόσο οφείλει να επισημανθεί ότι στα Πηγάδια από τα δημοσιοογραφικά θεωρία δόθηκε η αντιθετη ακριβως εντύπωση με τους περίπου 10 οπαδούς του Ιωνικού να προκαλούν εντάσεις και να βρίζουν παίκτες αλλά και ανθρώπους της Ξάνθης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικου:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός καταγγέλλει τη σημερινή “ζούγκλα” των Πηγαδίων και το ρεσιτάλ ανομίας που επικράτησε σε καιρό πανδημίας!

Η γηπεδούχος ομάδα ΠΑΕ Ξάνθη, διοργάνωσε το παιχνίδι σε κλίμα τρομοκρατίας, και αποκορύφωμα των όσων θλιβερών γεγονότων βίωσε σήμερα η αποστολή και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας, που ταξίδεψε στα Πηγάδια, ήταν το άθλιο κτύπημα που δέχτηκε ο Αμπούντ-Ομάρ από μπάλα που πέταξε με δύναμη οπαδός της γηπεδούχου ομάδος, που είχε μπει ανενόχλητος στον αγωνιστικό χώρο από την πόρτα που είχε ανοίξει δίπλα ακριβώς από το ασθενοφόρο. Μια πόρτα, που άνοιγε και έκλεινε για όποιον γούσταρε…

Επιπλέον, περιμένουμε την έκθεση του παρατηρητή και της Αστυνομίας και την παρέμβαση του Εισαγγελέα για τη σημερινή “ζούγκλα” και για το πως η γηπεδούχους ομάδα ΠΑΕ Ξάνθη, με την ανοχή της Αστυνομίας, πέρασε στο γήπεδο παρανόμως υπεράριθμο κόσμο-οπαδούς. Και όλα αυτά επαναλαμβάνουμε, σε καιρό πανδημίας.

Οι οπαδοί, δε, της Ξάνθης αλώνιζαν πάνω από τη φυσούνα, προκαλούσαν και έβριζαν ανενόχλητοι και δημιουργούσαν κλίμα τραμπουκισμού που φέρνει το ποδόσφαιρο 100 χρόνια πίσω».