Ξεκάθαρος ο Θανάσης Παπάζογλου: «Πάση θυσία άνοδο αλλά το έργο μας θα είναι δύσκολο»

Ο εορτάζων την Δευτέρα Θανάσης Παπάζογλου αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της Ξάνθης στη Super League 2 και διευκρίνισε ότι ο ξεκάθαρος στόχος είαι η άνοδος αλλά δεν θα αποτελέσει κάτι εύκολο.

Η Ξάνθη έχασε τη νίκη την Κυριακή στις καθυστερήσεις με το αυτογκόλ του Θυμιάνη στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ωστόσο το στραβοπάτημα ξεχάστηκε ήδη για τους Θρακιώτες και όπως δήλωσε ο Θανάσης Παπάζογλου, η αναμέτρηση ήταν περισσότερο… γνωριμίας.

Αναλυοντας το ματς στο Metropolis δηλωσε ο επιθετικός της Ξάνθης: «Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε που ήταν και το πιο δύσκολο μετά από τόσο καιρό. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε πλήρως το ματς, αλλά στο δεύτερο άλλαξαν τα δεδομένα. Πολλοί κουράστηκαν, ίσως στο μυαλό μας είχαμε καλυφθεί με το 0-1, ο Απόλλων Λάρισας βγήκε μπροστά, κέρδισε στημένα και από μια κεφαλιά δικού μας ποδοσφαιριστή ήρθε το 1-1».

Για την επιστροφή μετά από πολλούς μήνες στην ενεργό δράση, είπε: «Όταν φεύγαμε με την αποστολή μας φαινόταν σαν ψέμα. Εδώ και 2,5 μήνες κάθε εβδομάδα μας έλεγαν ότι θα παίξουμε. Κουράζει το μυαλό του Έλληνα και του ξένου. Έχουν έρθει παιδιά από την Αυστραλία και τους φαινόταν περίεργο που δεν παίζουμε».

Για τα γνώριμα πρόσωπα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας ανέφερε: «Πολλά. Με τον Μόρα, τον Γκόλια, τον Γλύκο παίζαμε στην ΑΕΛ. Με τον Γλύκο και τον Κλάους έχω πολύ καλές σχέσεις. Είχε ωραίο κλίμα ο αγώνας».

Τέλος, για τον στόχο της ανόδου ανέφερε: «Μόνος στόχος είναι η άνοδος. Έτσι όπως έχει δομηθεί η ομάδα, με ανθρώπους με μεράκι που έχουν μπει, οι προδιαγραφές είναι Super League. Πρέπει πάση θυσία ν’ ανέβουμε. Το έργο μας θα είναι δύσκολο. Η Super League 2 έχει δυνατές ομάδες και το πρωτάθλημα είναι διαφορετικό. Πέρασε το ματς αυτό, ήταν πιο πολύ γνωριμίας. Κοιτάμε το επόμενο. Μας περιμένουν διαδοχικά παιχνίδια μετά από μεγάλη απραξία. Το ρόστερ, όμως είναι μεγάλο και δεν θα έχουμε θέματα. Αυτό είναι ένα από τα συν. Όλα θα παίξουν ρόλο. Η πίστη μας, η τύχη μας…».