Με Κάστρο και Μπρίτο στην αποστολή για τα Πηγάδια ο Ιωνικός

Την αποστολή με την οποία θα μεταβεί στα Πηγάδια για τον αυριανό (20/1, 15:00) αγώνα με αντίπαλο την Ξάνθη ανακοίνωσε ο προπονητής του Ιωνικού Δημήτρης Σπανός.

Ο 51χρονος τεχνικός μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Πανθρακικού στην Κομοτηνή, συμπεριέλαβε συνολικά 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΑΟΞ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι δύο πρώην παίκτες και αύριο αντίπαλοι των θρακιωτών, Ματίας Κάστρο και Μπρίτο, ενώ μοναδικό πρόβλημα στο απουσιολόγιο της ομάδας της Νίκαιας αποτελεί ο Ανδρέας Βλαχομήτρος, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ιωνικού: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Παναγιώτης Γκίνης, Κώστας Τσιριγώτης, Μιχάλης Κύργιας, Μανώλης Φαζός, Νίκος Μουστάκης, Γκούρζιντερ Σινγκ, Αμπούντ Ομάρ, Παναγιώτης Βλάχος, Γιάννης Γκοτσούλιας, Σπύρος Φουρλάνος, Παναγιώτης Κόρμπος, Φρανκ – Ερίκ Τιεντσέ, Μαρτίν Ρόλε, Αρμίντο Μπρίτο, Λουίζ Φελίπε Μπονέτι, Μιχάλης Κουϊρουκίδης, Γιώργος Μάναλης, Λευτέρης Ματσούκας, Ματίας Κάστρο.