Ευχαριστίες Ιωνικού σε Πανθρακικό και εγκώμια: «Μακράν η πιο φιλόξενη ομάδα, στολίδι το προπονητικό του κέντρο»

Προπονήθηκαν στην Κομοτηνή και το προπονητικό κέντρο του Πανθρακικού οι αθλητές του Ιωνικού, στο πλαίσιο της αυριανής αναμέτρησης με την Ξάνθη στις 15:00 στα Πηγάδια, παρουσίας τόσο των ανθρώπων της αποστολής του Ιωνικού, όσο και του Πανθρακικού.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Νίκαιας έμειναν εντυπωσιασμένοι από το προπονητικό κέντρο της ομάδας της Κομοτηνής, ενώ οι παίχτες προπονήθηκαν σχεδόν μιάμισι ώρα, πριν αποχωρήσουν για το ξενοδοχείο.

Ο Γενικός Αρχηγός του Ιωνικού κ. Ανδρέας Πασπαλιάρης, με δηλώσεις του κατά την διάρκεια της προπόνηση μίλησε για την παρουσία του Ιωνικού στην Κομοτηνή, εκφράζοντας δημόσια τις ευχαριστίες του στους ιθύνοντες του Πανθρακικού για την φιλοξενία και την παροχή των εγκαταστάσεων.

«Επιλέξαμε να μείνουμε στην Κομοτηνή γιατί έχουμε άριστες σχέσεις με τον Πανθρακικό και θεωρούμε την Κομοτηνή πολύ φιλόξενη πόλη» επισήμανε αρχικά ο έμπειρος παράγοντας ευχαριστώντας δημόσια την διοίκηση του Πανθρακικού για την φιλοξενία και την παροχή όλων των μέσων για την προπόνηση. «Διαχρονικά ο Πανθρακικός ήταν μακράν η πιο φιλόξενη ομάδα» συμπλήρωσε ενώ στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα της Κομοτηνής παρότι αγωνίζεται σε τοπικό πλέον επίπεδο καταφέρνει να διατηρεί σε άριστη κατάσταση το προπονητικό κέντρο. «Τιμάει πάρα πολύ τους ανθρώπους της ομάδας το γεγονός πως καταφέρνουν να διατηρούν τις εγκαταστάσεις σε τέτοιο επίπεδο και τέτοιες εγκαταστάσεις είναι εύκολο να γίνουν αλλά δύσκολο να συντηρηθούν». Κλείνοντας συμπλήρωσε πως η αντιπαλότητα κρατούσε 90 λεπτά ενώ οι φιλίες μία ζωή.