Στην Κομοτηνή η διανυκτέρευση του Ιωνικού και στις εγκαταστάσεις του Πανθρακικού η τελευταία προπόνηση ενόψει Ξάνθης

Μία ημέρα μετά την νίκη στην Κρήτη επί του Εργοτέλη και δύο πριν το παιχνίδι με την Ξάνθη, οι παίκτες του Ιωνικού πραγματοποίησαν προπόνηση – αποθεραπεία στο γήπεδο της Νεάπολης στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα για όσους έπαιξαν στο παιχνίδι της πρεμιέρας της SL2 με τον Εργοτέλη περιελάμβανε αποκατάσταση, μασάζ και κρυοσάουνα. Όσοι δεν αγωνίστηκαν, ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Εκτός παραμένει ο Ανδρέας Βλαχομήτρος, με το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί.

Η ομάδα του Ιωνικού αναχωρεί το πρωί της Τρίτης με πτήση από το Ελ. Βενιζέλος για το Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης και θα διαμείνει στην Κομοτηνή, εν όψει του αγώνα της Τετάρτης (20/1, 15:00) με την Ξάνθη στα Πηγάδια για τη 2η αγωνιστική της SL2.

Η αποστολή για το ματς με την Ξάνθη, θα ανακοινωθεί αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 15:00 το μεσημέρι , στις εγκαταστάσεις του Πανθρακικού στο Κικίδιο.

Μάλιστα, η ΠΑΕ Ιωνικός ευχαρίστησε προκαταβολικά τον Πανθρακικό για τη χρήση των προπονητικών του εγκαταστάσεων. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Α.Π.Σ. Πανθρακικό και συγκεκριμένα τον πρόεδρο του συλλόγου της Κομοτηνής Χαράλαμπο Σακάρη και τον προπονητή Νίκο Μπαχαρίδη, για τη συνεργασία και την παραχώρηση των εγκαταστάσεων.
Η ομάδα μας, στο πλαίσιο του αγώνα της Τετάρτης (20/1, 15:00) με την Ξάνθη στα Πηγάδια για τη 2η αγωνιστική της SL2, θα διαμείνει στην Κομοτηνή και θα προπονηθεί αύριο Τρίτη (19/1) στις 15:00, στις εγκαταστάσεις του Πανθρακικού
».